Day 24 – Something that you miss

Datum: 2011-04-28 Tid: 21:30:24
Jag vet inte om jag saknar något speciellt, jag kan längta och hoppas ofta. Men jag vet inte om det är något speciellt jag saknar. Jag tror att allt har en mening, jag tror att självklart kan man sakna någon eller något som antingen gått en förlorat eller som man bara inte har. Men jag tror att livet går ju vidare, vi får ju nya vänner, nya materiella saker, det aom hänt har ju faktiskt redan hänt!!!? Jag skulle kunna vara så löjlig och säga att jag saknar tiden då mamma och pappa levde i hop vilket formade hela mig och min barndom, men det gör jag inte det heller. För samtidigt som den var vacker och lekfull och lycklig var den också delvis förvirrande. Nu efteråt vet jag att det var mycket bråk i luften, det var ord som ville sägas men inte sas, men jag levde i ett slags barns bubbla av liv. Där fann jag världen så simpel, människor var som oftast goda och jorden var runt. Jag behövde inte veta mer egentligen. Men jaja, tillbaka till ämnet - Jag vet bättre nu, behöver inte längta tillbaka till den tiden som varit. För om jag skall vara ärlig har förträngt det mesta. En slags läkande process i mitt liv. Klarar inte av att ha så mycket av min dåtid hängande över mig när det ända jag måste göraär att leva nu, leva för nu och itne börja leva för sedan , leva för framtiden. Otroligt djup inlägg det här , men ibland behöver jag bara bubbla av mig. Det är så skönt. Och tur som jag har kunde jag kombinera det med att skriva en av mina DAYS.
Samanfattning nu då? Spontant kan jag sakna och längta ibland, men min logik säger mig att det bara kan bli bättre. Det finns alltid något bättre. Lät lulligt, men jaja. Men just nu något spontant saknar jag dem där jag kallar mina favoriter, Linnéa och Linda, Jennifer och Rebecka,de goa killarna med. Saknar sommarnätter som innebär lycka. Saknar min Änglakusin och jag saknar att ha någon brevid mig som aldrig går, en kille som säger hur vacker jag är när jag är helt nyvaken och ser utsom ett lik. Det saknar jag. Ni vet någon som stannar kvar, de äkta vännerna, för i slutändan kommer alla andra lämna en i vilket fall.
ja, jag vet att jag är en otroligt begåvad konstnär.
jag vet att ingen av dem blev propitionerliga eller särskilt snygga...
ja, jag vet att ingen har några händer och att alla fyra är hjulbenta.
men det är så jag ser dem i mitt konstnärliga sinne.
jag måste verkligen skaffa mig ett liv asso...
jajaja, mina vänner jallefall!

Fantastisk känsla!

Datum: 2011-04-28 Tid: 20:38:45
Efter Matteprovet i ekvationer förut kände jag en sån lycka, jag hade klarat det! Jag fixade det och skrev TILLOCHMED på VG-uppgifterna och förstod helt och hållet!
Det kanske inte alls är konstigt för er, men för mig är det riktigt stort. Jag är tacksam om jag klarar G liksom.
För mig som har otroligt svårt för just matematik så är det underbart att känna sig duktig för en gångs skull.
Nu lyssnar jag på Veronica Maggios nya album, Satan i gatan vad den är bra (dubbel bemärkelse) HA-HA. Den är vacker, har otroligt mycket känsla och så öppna texter. Hon är nog en av dem få svenska artister som lyckas göra sånna låtar med så mycket personlig skönhet som hon. Det blir personligt men ändå inte för personligt, det gillar jag verkligen. Hon berättar allt, men samtidigt håller hon tillbaka mycket med.
bild; Gert Boll (hahha?) Lånad från Google

Snygg

Datum: 2011-04-28 Tid: 13:44:39
Jag tycker att jag har jäkligt bra och framförallt fina vänner som hjälper mig med saker som jag verkligen inte har någonsomhelst koll på. Typ fixa i bloggen, fixa en liten bloglovin' symbol och en länk till min sopitfy!
Så klicka och följ mig på bloglovin (den rosa symbolen) så blir jag ordentligt med glad.
Snart har jag matteprov, det känns faktiskt helt okej, bra med ekvationer och jag känner äntligen för en gng skulle att jag förstår liksom. Underbar känsla verkligen.
Jallefall, det känns sjukt gott att det är helg nu igen. Gillar stort! Fast det var ju helg nyss?! Inte för att det gör mig något att det är helg mest hela tiden, itne för att jag klagar liksom. Hade planer för fredagen, men dem gick åt skogen. Hahha, så det blir att tagga för konserten på Lördag.

 

 

hhaha , paulina har varit i farten igen!

tokiga lilla hon

 


Följ mig på bloglovin!

Datum: 2011-04-28 Tid: 13:04:29
Följ min blogg med bloglovin

visst vill du ha mig

Datum: 2011-04-27 Tid: 20:42:58


känner mig jättesnygg idag.

Day 23 – Your favorite place

Datum: 2011-04-27 Tid: 20:38:12
En favoritplats är egentligen ingen konkret plats för mig. En favoritplats är varhelst mina närmsta vänner, de där jag kallar favoriterna, där dem befinner sig, där är min favoritplats. Där jag finner lycka.
Men jag vet att ni kanske vill ha en specifik plats, men jag har inte hittat den än. 
Eller jag kan ha en plats jag uppskattar, det är faktiskt på en stor äng i kareby någonstans där solnedgången alltid är lite vackrare och alltid lite mer överväldigande. En vacker plats som jag verkligen trivs på, där jag för en stund jag kan hinna samla tankarna och sortera upp mitt liv för en stund.


helt i sin ordning

Datum: 2011-04-26 Tid: 22:05:46
'
äter igen, den här gången glass.
hsr det ganska bra liksom :)

Day 22 – Your fears

Datum: 2011-04-26 Tid: 18:26:58
Det här kan bli en lång lista, prepare!
- smuts och bakterier finns till&med ett coolt ord för det; Bakteriofobi eller Mysofobi
- att bli lämnad
- döden
- att misslyckas/inte lyckas, hahah det finns också ett ord för det; Kakorrafiafobi man bara wtf?
- åska
- rädd för att inte kunna andas
- människobyggda saker, (låter såå lulligt men typ höga broar och båtar och hus m.m)
- att mina närmsta skall fara illa.
låter så luddigt alltihop, men såäre. Can't help it. Har någon av er något liknande rädsla?

Day 21 – Something that makes you cry

Datum: 2011-04-26 Tid: 17:23:04
Har inte skrivit på mina days på länge nu. Mycket att göra för en brud som jag. Men nu skall jag skriva om något som får mig att gråta. Känns som en ganska töntig grej att skriva men ja, det kanske kan vara nyttigt.
Det låter jättedumt detta ju?! Men jallefall here it comes.

Min kusins flytt till himlen. Jag trodde seriöst aldrig att tårarna kunde ta slut, trodde aldrig att hjärtat skulle kunna bulta igen. Jag vet inte hur länge jag satt och grät, men det var i timtal. Oavbrutet rann tårarna ner för mina kinder och när jag tillslut fått diciplin på mina tårar så rann dem istället i hjärtat. Långsamt och på något sätt var varje tår en påminnelse hur skört ett liv är. Det var nog äkta sorg, självklart gråter man för annat ibland med. Men dem tårarna känns inte alls lika bedövande och verkliga som dem tårarna som rann den 4 oktober 2010. Det var tårar som sved så mot huden att jag aldrig orkar uppleva något liknande igen. Ah, kan tillochmed titta på bilder på min älskade kusin och gråta just nu. Bara för att jag vet att hon levt klart, och jag, jag lever fortfarande kvar på samma ruttna jord, på samma plats där hon dog. Där lever jag.
älskade ängel, du är fortfarande lika högt saknad.
bilder lånad från min mosters facebook.

MARSTRANDSMYS!

Datum: 2011-04-25 Tid: 22:15:41
Med solskenet fortfarande i både blicken, känslan och fortfarande på huden placerar jag nu min rumpa framför ett avsnitt av CSI, kom hem vid halv nio pga av bussstrul osv men NU är jag hemma.

Dagen har varit fullständigt fantastisk. Vid ett-tiden befann ja linnea mård oss på ytterbystation och tog oss mot marstrand. Där väntade ypperligt passande mängd med solsken och värme. Med shortsen på kände jag att jag hade klätt mig helt rätt för dagen. Väntade in pojkarna Jonas och Mattias och plötsligt kom dem där med färjan och vi gick mot klipporna. Eftersom lilla jonas inte ätit frukost så vankades det grillmat med medtagen engångsgrill. Inte för det gick så bra, men efter många om och med fick vi ändå fyr på grillen. Tro det eller ej, men årets första dopp togs av ingen mindre än Ellinor Bergström!!!! Så förbannat kallt var det, men nu har det gjorts (även om jag tror att nästa dopp kommer tas någon gång i juni kanske) Jallefall, pojkarna och jag badade men linnea hade inte badkläder så inget bad för henne inte. (Hon missade inte så mycket heller om man säger så) Med cirkus 12 grader i vattnet trodde jag aldrig att nån av mina kroppsdelar skulle vara sig lika efteråt. Ja, sen strosade vi bara runt, runt på fina marstrand med solsken i blicken. Upp på Carlstens Fästning hamnade vi sedan, där hittade vi en frisbee och roade oss genom att kasta den en stund. Vädret gjorde ju inte att man mådde sämre heller för den delen. Efter en fantastiskt dag med fantastiska vänner kan jag inte vara annat än nöjd och fullständigt lycklig. Såhär kommer en bildbomb från dagen så njuuut!
jonas får sin äntligen sin frukost!

jonas kirrar glöden. he's hooooooooooot.
majbritt
linnea äter glass som en man hörde jag.
hon är ju rätt så bra ändå.
jonas gillar läget
carlstensfästnings promenad
här har vi coooooolish pojkarna med hjälmarna i hand
hon hittade min IQ där på marken, bad henne leta och hon hittade det. typ...
underbar bild där äkta leenden är det enda som betyder något
tänkte lämna linnea där, kriminell som hon är.
kärlek vid första anblicken, hålla handen är ju fint.
jonas gillar att slicka på saker, speciellt en mattias.
så otroligt vacker. tråkigt att hon inte fattat det själv än bara.
vi leker jage och kastar frisbee, vi blir barn på nytt.
glad tjej typ. haha
fint hus. skall vi flytta?
linnea är en dvärg.
därborta ser man knappt skillnad på hav och himmel. coooooolt
jonas lägger sig och posar överallt, vad finns det att göra när han ligger därtills jag tatt kort liskom.
avslutar med en underbar bild på en otroligt vacker vän.
snygg ändå.
fast nu var ju inte det den sista, solnedgång över kareby.

ajjemän, today is the day.

Datum: 2011-04-25 Tid: 11:06:50
ser fram emot en fantastisk dag med solsken i mångfald och en otroligt vacker vän med mig.
marstrand känns ändå helt okej en dag som denna, tar med mig lilla kameran och då får ni ju hoppas på lite bilder va? Det gillar vi. Känner bara att jag vill dra ut nu, äta glass och göra det vi är bäst på. Bara ha det bra vettu. Det blir en suverän dag tror jag. Så nu, sitt inte inne som jag nu längre. Utan gå ut och njut av det vackra vädret.
Frukost är bra har jag hört.

that's the difference between you and me, i sleep to dream

Datum: 2011-04-23 Tid: 00:55:47
godnatt.
'

lite kluven sådär.

Datum: 2011-04-22 Tid: 17:01:01
Efter att ha legat i soffan från elva tills typ tre är jag trött på sjukdom och allt vad det heter.Sett på 4 filmer typ. Bra Ellinor, bra! Jag sitter och lyssnar på lite musik just nu och har duschat och gjort mig ordning jallefall, det hjälper inte om man sitter i pjamas hela dagen. Man blir inte friskare bara för det liksom.
Solen skiner som få ute nu, jag känner bara hur jag vill ut. Ut och sola och somna i solen till vacker musik. Ja, det vill jag göra. Borde nog städa nu känner jag, rummet ser ut som att någon har krigat därinne. Fy, Ellinor ta dig kragen och gör vad du skall göra. Nej, faktiskt inte. Imorgon skall jag städa. Inte idag. Jag bloggar egentligen inte om något speciellt. Har ingen fantasi längre. Allt skrivandebubbel har försvunnit. Jag känner att jag kanske borde sluta blogga?!
Jag vet inte. Vad tycker ni? Skall jag sluta?

skärtorsdagen heter det av en anledning.

Datum: 2011-04-21 Tid: 15:57:25
Ligger hemma i feber, illamåendet växer och jag känner hur orken bara tar slut för varje andetag. Känns ju fint. Lagom till påsk, ni vet när febern bubblar och man är så varm att man håller på att ta av sig alla kläderna samtidigt som den genomträngande kylan sätter sig i fötter och händer. Känner mig lite självmordsbenägen. Nej, ta inte det serisöt. Ni som känner mig borde veta vad ni skall ta seriöst och vad ni skall ta serisöt. Nej,men jag tyckte att jag var lite fyndig med tanke på rubriken. Skär torsdagen... Självmordsbenägen Ellinor. HA-HA-HA. Roligt. Aja, jag tyckte det var kul. Men whatever, febern försvinner ju ändå inte även om det heter skärtorsdage eller inte. Kunde vara vilken dag som helst och jag skulle haft feber ändå. Men nu skall det inte klagas, hoppas på ett betydligt bättre måående imorgon. Vi får alltså se hur det blir imorgon, skulle ju till en kompis på grillkväll, men as said. Vi får se.
Just nu ser jag en halvsjaskig film som heter against the current. Halvdålig som man ser bara för att se. Han skall simma jättelångt lver en helt flod. Sen skall han ta livet av sig. Trevligt. Det är liksom hans plan.
Nu har dem sex, hej&håva d det går vilt till. Dem pussas med öppna ögon. Varför berättar jag detta?
Jo, svaret är simpelt. Jag har tråkigt och framförallt så jag inget liv. Mår ju halvbra liksom. Då är det okej att skriva sånna här lama inlägg som egentligen inte säger er läsare NÅGONTING.
Pappa skall handla febernedsättande till mig, lite annat som förhoppningsvist gör att jag mår bättre.
jorå, en bild fick ni allt.
utan ögon dock, för dem är fuckade när jag är sjuk.
gråa och helt trötta. Inte det finaste ni sett om man säger så

det är onsdag, ifall ni inte visste liksom

Datum: 2011-04-19 Tid: 18:23:34
Efter en dag i hemma hos syster som innebar städande, tvättande ,diskande ,dammande , moppande och plockande så är jag verkligen helt slut. Jag är inte så haj på det här med tvättande i *ush* allmän tvättstuga. Ofta man behöver hålla tider typ, ofta man bara får ett par timmar och sen när tiden gått ut så kan man inte komma in i tvättstugan full med tvätt kvar i maskinerna... Ofta liksom? Men klyftig som jag är bokade jag ett till pass, hihihi.
Tjänade pegnar på hela städandet så jag känner mig ändå sjuuuukt nöjd. Blev riktigt stolt över mitt resultat. Gillerigillar asso. Nu har jag cashflooooow igen och jag känner att dethär med pengar ändå är sjukt viktigt , ehehe.
Annars kan jag inte leva liksom. Thats how simple it is. Nu skall jag ta och äta lite chocklad och vara uppe riktigt länge, bara för att jag kan. GOOO KÄNSLA!
Nu får ni äntligen en bild, vilket ni inte fått på länge. Ni bah; NOOOOOO!

i just need nothing else but this.

Datum: 2011-04-18 Tid: 22:22:09
har haft en helt otroligt vacker helg, så många favoriter och så många skratt. På fredagen Efter en mysig filmkväll hemma hos mig med jennifer med disneyfilmer och MASSA mat, (först till greken för att äta pizza där, chipsoch dipp, choklad, glass). Vi lever verkligen livet. Ja, det var verkligenvälbehövligt och mysigt, bara sitta och fnissa åt varandras dumhet och sen all den här kvinnliga intlligensen (vilket innebär att ombestämma sig väldigt mycket) jallefall, otroligt mycket fram & tillbaka och brutna fötter typ. Förlåt Jennifer. Blev en kanonkväll!!!!
Lördagen kom och jag drog mig mot tåget, alltså mot HAMBURGESUNDdär mötte jag linnea (storesyster) Sen direkt vidare mot Norge för babyshower. Adelie kusinen min i himlen skall få en lillasyster och Grete och Daniel skall bli föräldrar igen, lilla Anna väntas komma i maj någongång, längtan är enorm!
Söndagen åkte linnea hem igen. Jag och mamma åkte och shoppade, fick med mig en otroligt fin tunika hem. Otroligt bra blev det verkligen. Vi hämtade mina favoriter Linnea/Majbritt & Malin/Gunvor på Uddevalla central. Började med matlagning och mys i massor, vidare till att gå en promenad sen ett par timmars monopol spelande, med typkontokort och miljonbelopp istället för tusenlappar. Sååå roligt (jag vet att vi låter som typ gamla tanter men whatahell vi är det okej?!) Sen efter ännu en långpromend och lite jaa, lite mer mat och sånt så ännu mera monopolspelande. Sen var det dags för natten. Det gillar vi.
Måndagen vaknar upp med brudarna och gör scones och äggröra, otroligt mysigt. Sen vidare mot hamburgesund med våra punkterade cykeldäck. Det var ju ändå bra. Satte oss vid kiosken och åt massa glas, kollade på pojkar i blåbyxor, andra pojkar och äldre män för Linnéas del dårå. "Åhh, muuums vänd dig om snygging"
*"killen"/mannen på 50+ vänder sig om* Han var visst inte lika snygg framifrån va lilla älskade majbritt?!
Hahahaha, internt som attan. Med massa solande och mys åkte vi sen hmmåt.  Åt ännu mer och drog oss hemmåt med bussarna vidare mot kungälv. Väldigt okej resa med favvotjejerna. Gillargillargillar!
Nu: Hemme i soffan, skall äta mig lite smal tror jag så det blir nog lite chips. Underbart!
Inte liiiiite skönt med lov nu heller, skall vara uppe jättesent bara för att jag kan!

den bruden skulle jag inte bangat asso (eheheh, jo)

Datum: 2011-04-15 Tid: 15:57:46
leeeedseeeeeeen?
superlycklig
skall plastikoperera mig precis såhär!
this is my "idea face"
fint och peta näsan har jag hört.
slutligen avslutar vi bildbomben av en otroligt konstig ellinor med en pussbild.
ÅHÅ så fint.

på första parkett.

Datum: 2011-04-14 Tid: 17:35:32
Undra äns om du vet att du sakta men säkert tynar bort.
Bort från allt annat som förut var så självklart.
Undra om du vet att det här förhållande är ännu ett av dina behov att bli bekräftad,
Älskad för en stund.
Bara lite omtyckt så löser sig allt annat. Bara du blir omfamnad ett kort tag, sen blir allt bra.
Sen kommer ditt liv ordnas upp igen. Efter den här killen, allt kommer blir bra då.
Likadant varje gång, mönstret är så tydligt.
Undra äns om du vet om det själv, att det är fel det här.
Jag har ingen rätt att säga vad som är rätt och fel egentligen.
Allt jag kan göra att långsamt se hur du förstör dig själv.
Som åskådare har jag första parkett, ser allt så synligt.
Vet precis alla spelets regler. Känner dig så väl.
Han, den nya...Han gör saker som du lovade mig att du aldrig skulle dras in i.
Saker som är rentutsagt farliga för dig. Du lovade, VI lovade att vi aldrig skulle sjunka så lågt.
Lovade varandra att aldrig tappa kontrollen om våra liv...
Vi lovade att aldrig leva så dumt och farligt. Jag har hållt mitt löfte,
vet inte om du har hållt ditt. Risken att du skall råka illa ut är så otroligt stor när han lever farligt.
Han lever på gränsen hela tiden, vill du verkligen hamna där?
Är ditt liv verkligen så annorlunda nu, att du gör allt som du lovade att du aldrig skulle göra.
Det är ditt val nu, jag lämnar det till dig.
Men du kan inte ta tillbaka något , kan inte få saker ogjorda.
Så tänk på det innan du väljer något.
Undra om du vet att jag hatar att inte kunna göra något. Hatar att se dig falla...

traaaaaaaaaaaaaaaahhaa

Datum: 2011-04-13 Tid: 20:17:27
Dagen var ju... bra. Nej, jag orkar inte babbla om'et. Jag skall skriva en uppgift nu om psykologi. Ehehe, kanske.  Om jag har lust. Det går ju så mycket bra på TV ikväll. Trött, huvudvärk och ändå lite glad.
nej ni får ingen bild.

ledig onsdag?! pyttsan heller

Datum: 2011-04-13 Tid: 12:25:03
Dem kallar det schemafri dag våra kära lärare, vi kallar det vår lediga dag.
Men det blir aldrig någon ledigdag för min del. Det är nästan mer att göra i skolan en onsdag för mig än vad det är någon annan dag i vekan. Tragiskt. Först nu idag jallefall, går upp åtta. (okej, två timmas sovmorgon, lite gott ändå) bussen går kvart över nio sen kommer jag vid kvart i elva till skolan för att slutföra en uppgift i psykologin, tar cirkus en timme. Sen äre nudå matteprov om exakt 35 minuter, vilket kommer ta ett tag pågrundav min obegåvning osv. Sen vidare till spanskan för att deltaga på den i 57 minuter. Då har klockanblivit halv fyra/kvart i fyra ungefärligt beräknat. Och vips, där försvann den dagen likt jag inte gjort något annat än varit på massa lektioner. Vilket jag inte gjort. Har inte äns hunnit äta något btw. Förutom en halv macka vid halvnio tiden. Bra Ellinor, kanon. Plus att jag är pank nu med. Nu finns det inte fler motgångar ju, så  nu någondag måstedet vändas det en framgång visst? Ja, jag tror att för er som inte befinner er i mitt huvud kanske tycker att det här inlägget är all annat än logiskt. Väldigt konstigt nu andra gången jag läser igenom det. Mne jag tycker helt enkelt ni får överleva det. Det blir liksom resultatet utav att vara i skolan på min lediga onsdag. Så simpelt är det liksom.

Sen åker jag jallefall hemmåt, Linnea kommer hem på middag till oss. Syster alltså. Det skall bli mysigt. Men dock vet jag inte rikigt hr det kommer gå, för Katja hon går på diet nu... Så det blir jag och papi som får laga maten. Ehehehe, jag tror starkt på att det blir hämtmat eller så. OONYTTIGT. Igen. Eller så fixar papi det kanonbra.
Vi får se, i'll get back about that my dear little friends


Jag har ju pluggat en del nu på matten, *hostharkel* & jag tror starkt på ett MVG asso. Nu ljög jag igen. Nej, jag blir överlycklig om jag kirrar Godkänt. Helt ärligt. Det skulle göra min dag. Jag hoppas verkligen, så snälla håll tummarna för mig riktigt hårt nu så skall jag be en bön om att lilla Gud hjälper mig nu. Amen. (Det var en bön, typ?!) Nu kändejag att detta blev ett ganska så långt inlägg...

Helgen jallefall, jag har inga planer. Hur ofta brukar det hnda liksom. Förutom att sönda till måndag kommer Linnea/Majbritt och vi skall nana i Hamburgesund, i stugan där. Så det kan bli bra. SÅ SNÄLLA, vill ni leka med mig ring 076-xxxxxxx !!!!!!!!

Nu måste jag nog gåva? Ah, tror det. Håll tummarna för Guds skull. Så han slipper skämmas över mig.


MAJBRITT KOMMER DÖDA MIG FÖR DENNA BILDEN♥, med sina virkniingsnålar....
Om jag inte lever imorgon, då vet ni liksom.tisdagsmorgon med fågelkvitter & solsken.

Datum: 2011-04-12 Tid: 11:39:38
Eller inte, inga fåglar här inte. Och framförallt inget solsken.  Dagen till ära regnar det, kul. Jag som tänkte ha ballerinaskor och shorts. Men det känns inte så passande längre liksom. Utvärderingar om EU rollspelet hela dagen. ÅÅÅÅH; SÅÅÅ ROLIGT ♥
Måste gå nu, ha det bra okej?!
ser ut som jag har en mongolid hand...

ah, fast näääe

Datum: 2011-04-11 Tid: 22:53:06
Vandrar långsamt upp mot sängen, vill inte egentligen. Borde nog sova men satte på ännu ett avsnitt med NCIS L.A.
Så jag sitter kvar här. Sakll snart snart snart gå uppåt. Jag lovar (ah, för dem löftena brukar jag ju hålla?!)
Jag skall bara hitta lite kläder till morgondagen, (även onsdagen) eftersom lille jag skall nana hos syster till på onsdag. Mys. Vad jag uppdaterar duktigt, jäklar vilken tjej asso! Tur att jag har ett så spännande liv så jag kan göra det. HAHAHA. Kul ellinor, jätte riieliiigt *pratar med iraniedialekt*
Då vet vi att det börjar gå utför, när jag börjar prata/skriva andra dialekter. Fint.
Aja, Godnatt dårå.
XOXO ya know you loave meyj.

turban på huvet som dem i öknen, i'm a wannabe.

Datum: 2011-04-11 Tid: 22:12:37
Atm: Nyduschad.
Vad är det med mig...
Sa efter promenaden att jag skulle gå och nana, för jag ändå inte hade nått att göra.
Gjorde jag det? Svaret på den frågan innehåller tre bokstäver. Alltså inte JAA. Utan snarare NEJ.
Jag och pappa var på promenix i mörkret, mysigt och bara gå och prata om allt mellan himmel och jord.
Men jag gick inte och la mig, utan placerade min rumpa framför ett par avsnitt av NCIS Los Angeles.
Underbar serie för er som tyckte att den informationen var värdig att arkivera i ert sinne och minne.
Imorgon är det ju sovmorgon för mig och jag ser fram emot att sova liiiite längre, därför skall jag snart förflytta mig mot övervångnen för att göra mig ordning för natten. Gottgottigottgott.

Nya superdiet 2011 - Så blir du tunnare på nolltid!

Datum: 2011-04-11 Tid: 19:14:36
Joodå, jättenyttig har gått och blitt. Skall berätta för er hur min kanonnyttiga dag sett ut hittils. Har planer på att göra den ännu onyttigare senare men det tar jag då. Jallefall.
-Frukost, det kan man kalla nyttig asso. Macka on the go. Nybakad, hemmagjord av min bästa famo, på det serano skinka (typ torkad skinka) denna blev äten i en hoppande buss.
- Lunchen bestod självfallet av mcd-mat, en cheeseburgare en mellan pommesfrites med cheesedipp till det. Jorå, jag tänker på formen, do not worry my little angels vatten och endast vaten att dricka . . . oändligt många kalorier i den måltiden, men who cares. Inte jag jallefall.
- Kom hem, tog lite mellanmål. Ännu en famomacka. Mys. Och bara för att vara ännu mera onyttig så tyckte jag att jag skulle äta lite chips på det. Said and done. Grillchips in my ♥. (Detta medans jag satt och solade, supergilla)
- Pappa ringer och säger att han lagar maten till middag. Lättlagat och bra blev det pizza såklart. Så en bit kebebpizza på all den föregångna tjockismaten gjorde min dag helt fullbordad. & vidare nu då?
Jo, jag har planerat att äta glass, med valnötter i. ÅÅÅÅH, food-orgasm. Underbara laktosfyllda glass. Jag offrar mig liksom, det funkar.
Dieten funkar kanonfint. Blitt smalare redan nu, på sörtt liksom.

en måndag.

Datum: 2011-04-11 Tid: 17:29:08
agen i sin helhet var ju bra provet gick as said lite halvdåligt men jah, det ver vi ju inte. Det återstår att se. När jag kom hem förut satte jag mig direkt ute i solen och solade. Så skönt. Satt där i BH tills jag kände att det blev för kallt, vilket var cirkus en halvtimme, lagom för att få pyttelite färg liksom. Ser på en film nu, den är sjukt läskig och jag vet inte, om jag klarar av att se klar den ensam. Även om det är mitt på ljusa dagen så kanske jag stänger av... Eheheh, känslig brud. Övernaturliga grejer och allt, blir lite nervös härva. Hon är inspärrad och INGEN tror på henne, ser massa spöken och barnen i huset (vilka är krigsbarn som bor på landet) Huset är hemsökt och barnen ser alla spöken dem med, helt likgiltiga blir dem. Scaaaaary.
Igår som sagt såg jag på massa sommarbilder, fick ett lyckorus. Underbart när man känner att sommaren är påväg, övergången mellan vår och sommar är ju helt makalös !
dethär är bilder som jag av misstag hittade på en telefon allt från 2007 till 2010
hejhejhej, jag var bara fjorton år.  FJORTISFLIV`CKAN.
lillebror & jag.

r1 f1

Datum: 2011-04-11 Tid: 11:52:39
Stort engelskaprov avklarat? Check. Gick säkert sådär lagom bra, men jag bryr mig inte faktiskt. Det var ganska avgörande men jaaaja. Det blir bra, jag kirrar säkert det. Det lär ironiskt och det var sagt med hälften ironi och en del förhoppning. Nu sitter jag i datasalen och väntar på dem andra brudarna som jag hoppas blir klara med sina prov snart dem med. Jag skall gå och äta nu typ, INTE SURGÅRDEN... blir typ ehehe, onyttigt?!
TJOCKISMAT är vi värda efter att kämpat så hårt med provet nu faktiskt. 
R1 så F1 ändå.

pusshejrå. 

helgen i sin helhet

Datum: 2011-04-10 Tid: 23:59:02
Gårdagen var fabulous btw, först mys med las familia i bowlinghallen sedan godmat på det, lyx i vardagen är fint och uppskattat. Mötade upp Linnea och vi vandrade vidare till Jonas för att träffa dem andra toppenkillarna. Där blev det trevligt umgänge och ja, lite cider och sånt. Lagom mysigt och inte alls många folk bara vi och killarna faktiskt, men det var skönt. Det behöver inte vara helt och hållet superfest för att det skall bli bra. Inte ens heller dricka. Vi spatserade hemmåt vid halv tre efter en snabbvisit på mcd klockan 1, det kan jag säga att det inte var jättevarmtatt åka mc klockan 1 med massa mcd-mat i handen också. Ingen bra kombo kan jag säga. Men jallefall, back to subject. Kom hem vid tre så fina daniel vandrade med oss hemmåt så det slapp hända något. Sneeeeelt av honom. Somnade på stört hemma hos Linnea som jag nanade hos, vaknade inte förän vid halv elva och vid ett kom mi padre och hämtade mig och vi åkte vidare ---->
Det är söndag och dagen har bestått mest av allt utav bilåkande. Först från yby till farmor, från farmor till hamburgesund där lite stuff skulle fixas. Sen tillbaka till kby igen. Så många tankar idag, tänkte först skiva lite i min kategori känslobubbel men tror inte jag orkar. Har kollat på massa fantastiskt bilder från sommaren 2010. Det var lycka uti fingertopparna det. En otrolig trygghet och livslust. Obytbart. Kan aldrig t
as ifrån mig. Somsagt, mycket bilåkande har figurerat i massa tankar, om allt och ingenting, mest om allt med små influenser av ingenting. Nu skall jag sova med tänkte att jag bjuder på en gammal bild som jag typ tog i somras, hittad på en av alla telefoner som jag trott mig slänga. Men icke sa nicke. Så här kommer en spontant fin bild på. . . . . . . .  DUUUUUHNDUHNDUUUUUUUUOOON *trumvirvel*
mig såklart?!
vad trodde du egentligen ...

lyckorus lördag!

Datum: 2011-04-09 Tid: 17:23:59
okej pojken är grön. . . känns lite scary det här!

tokblåa ögon en fredagkväll som denna.

Datum: 2011-04-08 Tid: 21:33:15
Här har vi en Ellinor som är trött, mår bra och som har tagit en otrolig närbild.
Cool ögonfärg jag fick ändå. Tuffing som få skulle jag vilja säga.
Jag läser lite gamla texter just nu, som jag har skrivit (antningen för längesen eller nyskrivna)
Det är ändå roligt att läsa igenom texter och dikter och sånt liksom.
När jag läsertexten ser jag precis framför mig vart jag befann mig när jag skrev dikten och sen också känslan jag hade för stunden då. Det ger en lite perpektiv, ett lugn. Att det inte alltid är turbulent varje dag, utan att det går upp och ner. Och jag har en förmåga att skriva mest när det är turbulent kring mig. Det kanske är lite synd, men det är då jag verkligen vet vad jag känner, mina känslor blir så okomplicerade då. När jag får skriva av mig lite.
Just nu ser jag på Talang 2011, inte jätteku, såå sjuka "talanger" nu är det en hund som hoppar runt på scenen. Den var inte ens bra. . . Men väntar på att det skall sättas på en film!
(hoppas ni inte misstolkade det som jag gjorde, jag borde kanske inte ens skriva att jag misstolkade. Men nu äre såhär att jag skriver och sköter bloggen därför tänker jag misstolka så mycket jag vill)
Nu skall den här bruden tagga för ännu mera för mysig hemmakväll, det lät ironiskt men det är mysigt det med. Så otroligt bra! Imorgon blir der utekväll nämligen. Först med familjen på middag typ, sen vidare till mina bästafavoriter! Jag skall se mer film osv nu. LOVELOVELOVE

det är något allvarligt fel på mig.

Datum: 2011-04-07 Tid: 11:12:40
Idag blir det studiebesök hos SVT förstår ni, otroligt spännnande då jag kanske vem vet, skall joba med något sånt. KanoooooonKUL !
Jag är trött. Borde inte, men jag är trött. Jag skall fortsätta min dag nu. Så jag kan tyvärr inte blogga mera nu.
Ville bara påpeka att min läsarstatestik inte stiger i höjden om man säger så . . .
Ehehe, man kan ju hoppas att ni skärper lite!!!!!
Fast jag skriver ju inte egentligen för er läsare, eller jo... asso ta det rätt liksom.
Men jag menar, mitt liv är inte så extremt jävla roligt och därför finns det just nu inte så mycket att säga, så ni får helt enkelt bara nöja er med halvdaskiga inlägg om ditt och datt. För egentligen, så skriver jag för att kunna andas.
Jag tror att det är viktigt att liksom lufta då och då.
Typ dagbok liksom.
Fast ändå inte.
FYYYYYY vad lulligt det här blev.
Jaaaaaah, säger ni.
Den här bruden kanske borde läggas in eller något?!
Ohja, ni skall bara veta,  SOM jag tänkt på en drastisk inläggning på avd 9 på kungälvssjukhus!
Ni får INGEN bild idag. Sådeså.

Lättad.

Datum: 2011-04-06 Tid: 19:29:46
Dagen har varit lång men ack så intensiv. Spännande med få inslag utav stress. Nu är jag hemma och har pustat ut. Ätit lite mat och känner att nu har lugnet lagt sig. Otroligt skön känsla att inte vara upptagen och så uppe i EU-rollspelet. Fick ut tidningen jättebra och vi är mycket stolta över vår redaktion. Jag skall se på film nu tänkte jag så ni får ha det jätte bra så kanske jag bloggar sen. Okej?
Men en dagens bild skall ni få, med lite elegant bild på min otroligt genomtänkta journalist outfit.
hahah, fin bild där man ser bilden precis vad jag har p mig.

dag numbero 2 på eu-rollspelet!

Datum: 2011-04-06 Tid: 08:59:45
Dagen verkar bli ganska bra ändå. Delegaterna är redo och snart börjar toppmötet igen. Ser fram emot massa tidningsutsläpp och deadlines idag med allt vad det innebär. Stress stress och åter stress. Men vi hoppas att vi kan jobba så bra så möjligt tillsammans vi i redaktionen. Nu måste jag gå och återkommer senare ikväll eller under dagen då det inte är lika stressigt och intensivt.

kvällsbubbel

Datum: 2011-04-05 Tid: 21:11:03
Hon skrev att hon behövde mig i sitt liv.
Vet inte vad jag skall svara.
Vet inte om jag orkar säga detsamma, för det gör så ont att bli sviken igen och igen.
Är säkert skyldig henne en ursäkt.
Men jag är så kluven.
Vet inte.
Det kanske kan bli okej, istället för perfekt?
Det skulle jag nöja mig med.
Bara att vi kan prata någongång ibland.
Hon behöver nog det med.
Det kan ju bli bra, ellerhur?

bilder på dagens möte och en liten krönika kan inte vara annat än passande nu.

Datum: 2011-04-05 Tid: 19:02:34
Okej, nu har jag mycket mer tid att skriva. Dem kom egentligen inte fram till något speciellt idag, bara mest en massa tjöt liksom. Men vi redaktioner gjorde så bra ifrån oss, fick ut våra pressmeddelanden och radiosändningar precis i tid. Vilken toppengrupp alltså. Dreamteam. Jallefall här får ni några bilder. Som jag inte äger några som helst rättigheter till. Alla är tagna av en otroligt fina Alessandra Jasmin Marcos! Det är verkligen roligt för att är elegant uppklädda och stämmningen inne i salen är spänd av nyfikenhet och förväntan. Väldigt rolig grej ändå, sitta och låtsas vara viktiga medans i journalister sliter arslet av oss med radiosändningar och tidningsutsläpp!
tattar ni bilderna får ni stryk, kej?
jag har jäkligt biffiga kompisar skall jag passa på att påpeka . . . (läskig tystnad)
Avslutar med en lliten del av en krönika som jag har skrivit  som skall in i tidningen eller var det radion,
Je nais se pas. (=jag vet inte på franska) Fy vad exotiskt jag är!!!!


Krönika.
Efter en spännnade dag i plenissalen med ordningfrågor hit och yrkanden dit
så går dagen mot sitt slut. Delegaterna har gjort framsteg i sina bestämmelser för att i alla fall rösta om asylfrågorna. Efter raster och informella förhandlingar så ser vi tillslut ljuset i tunneln.
Att ordförandena är trötta efter en lång dag sittandes framme vid delegaterna är ett faktum.
Under dagen har vi på Irish Corner släppt ut extra smaskiga nyheter och bilder som vi tagit.
Man kan ju också säga att vi på något sätt kritiserat delegaterna endast pågrund av att mötet inte alls gått frammåt i förhandlingarna. Vi ser fram emot morgondagen då vi sänder ut våran tidning.
Även denna med rykande heta nyheter där du kan läsa allt om vad som händer, just nu och just här. Så läs imorgon och var noga med att se er omkring efter vår kanske mest heta nyhet för dagen, med rubriken Ordförande avslöjas. Läs mer i morgondagens bilaga St. Patricks News.

klar med första dagen på rollspelet.

Datum: 2011-04-05 Tid: 16:32:07
helt slut, drar mig hemmåt och skriver sökert något mer senare. Jallefall. HEEEEELT slut nu.
pusspuss

en av många andra dagar.

Datum: 2011-04-04 Tid: 21:42:05
jag vet att dagen varit inte en av min bästa, men jag har klarat den rätt så bra ändå trots omständigheterna.
med spänningshuvudvärk som attan, illanmående och en allmänt hemsk natt så... jaaaaa. Nej nu skall jag inte klaga, no time for that vettni. Jag har haft en lång dag och vart i någon tygbutik hela dagen, vi valde ut lite klänningar
(eller ja tyg till klänningarna till i sommar) berättar inte mer just nu, men det blir säkert... bra typ.
Nu skall jag nog sova snart, helt slut och känner att jag har en sömnskuld på typ minus 6 timmar ungefärligt beräknat. Ursäkta min osociala sida som ni tyvärr fått ta del av nu idag.
Men så blire, man kan inte vara på topp hela tiden.
Vad sägs som att ni kommer inte få höra så mycket av mig nu tills på onsdag?
MASSA skit i skolan som jag verkligen behöver RÅÅFOKUSERA på.
FML.
jajaja, hoppas ni får ett par fina dagar nu, i vårsol och lycka kan jag ju hoppas och önska er!
ringen, vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha. ♥

måndag morgon. no more words needed.

Datum: 2011-04-04 Tid: 08:31:55
hemsk natt, sovit ytterst lite.
drömt om saker som jag aldrig vill drömma igen.
nu är det måndag frästen. kul.
hoppas veckan går fort.
nu drar jag mig till skolan btw.
vi kanske ses sen, om jag orkar.
puss

trött tröttare ellinor.

Datum: 2011-04-03 Tid: 21:57:45
Otroligt slut efter en helg i en blandning av lycka och ansträngning.
Många lendeen avfyrades och mina smilgropar har nog blivit 3 milimeter djupare.
Känns ju jättebra. Jag var ju på dop idag, det var mysigt, extreeeeeemt långtråkigt i kyrkan.
Men senare blev det rätt så najs ändå, pratade med kusin och alla andra släktingar.
Man gör det man måste, för att ja, vad skall man annars göra. För att visa att man är något eller någon?
Lulligt det här blev. Men det blev kanon, somnade i bilen hem mot hamburgsund var heeeeelt slut.
Sen åkte vi hemmåt mot kungälv och köpte med oss lite pizza från karebygreken.
Och nu då?
Nu sitter jag här och skriver om min otroligt spännande dag. Ehehe.
Jag skall nog ta och poppa popcorn nu liksom, äta mig tjock.
För jag har inte blitt nog med tjock i helgen menar jag...

två dagar & åtta timmar sedan.

Datum: 2011-04-02 Tid: 21:33:13
Illa alltså, det här var inte direkt en duktigt bloggerska. Borde få en smäll eller något, tänk så ni har längtat efter att jag skall uppdatera. Men detta har ju inte hänt, så ni har säkert undrat om jag lever överhuvudtaget. Och med denna text som bevis kan jag jag lugnt och stillsamt säga att jag faktiskt gör det, lever alltså. Jjaja, tjatig tjej tycker ni säkert. För lets face it, jag har några redigt fina trogna läsare som kan komma att bryr sig om om jag uppdaterar eller inte, men most likely not liksom. Men jag tycker att ni som läser göt ett bra jobb, min statestik här på bloggen ökar ju faktiskt. ATT jag var stolt när det var sjuttio läsare typ, såg mig själv på framsidorna på kvällstidningarna liksom.
Skandalbloggerskan gör det igen.
Vad det skulle vara jag skulle gjort igen som var en sådan skandal vet jag ju inte men det var säkert något jättecoolt och busigt. Made a plastic sugery kanske ?
Jajjaa, nu skall min asmåbröder sova och jag skall ner och mysa i soffan. Ensaaaaaaaaaaam dock.
*PITTY ME TYP*
HHAHAAH, GOOODNATT!
 

Favoritbild i repris!