Nu känns det bra igen.

Datum: 2011-08-31 Tid: 21:58:31
Pratade med mina syster på skype nyss. Käretid vad jag saknar henne, men när jag såg henne och hörde hennes röst sådär kändes det som att hon var precis bredvid mig igen. Det är skönt, vi pratade om allt, hur det går för henne i skolan därborta i Stockholm. Att man alltid skall ta en och samma tunnelbana och alltid gå upp så samma ställe varje gång. För annars serrö, då kan det gå helt skogen. Man kan komma på vilovägar till fullo. Vilket kära syster redan upptäckt ett par gånger. Det är så att jag räknar min storasyster som min bästa vän. Vi kan prata om absolut allt och det bästa är att vi är så ofantligt olika. Ja, med få ord kan jag bara säga att jag älskar henne så otroligt. Jag är glad att hon hållt kvar vid sin vackra Göteborgska och inte töntat till sig helt och börjat prata såndär stocholmska. Nej, håll kvar ditt dialekt arv kära syster! (Göteborgska har ju faktiskt utsetts till Sveriges sexigaste dialekt, ja där ser man) I vilket fall som helst så ser jag fram emot tills jag kommer och hälsar på henne som precis beräknat blir om en månad.

Just nu: Sitter på golvet vid min säng och min rumpa sover. Ni vet när man tappat känseln i rumpan och det känns jättetokigt att gå sen, det sticker och har sig. Vilka i-lands problem. Förrästen har jag och Karus & Baktus kommit på vad vi skall göra som projketarbete, det blir makalöst bra och det kommer bli ett roligt år fyllt med många skratt och mycket mycket trötta brudar. Men glad i hågen oroar jag mig icke. Utan ser snarare fram emot det bara!
You will always be my brightest star, my guiden light i know you are.
There when i need you the most. We're sisters in arms.

Nu tackar jag för mig och hälsar sägen välkommen. See ya lovers!

it's back to normal

Datum: 2011-08-29 Tid: 20:02:23
Trött efter en dag i skolan. Lektionerna har börjat rulla på som vanligt och vi sitter som vanligt och fnissar och skrattar lektionerna igenom. Ja,då vet man att man lever allt. Jag har egentligen inte så mycket att säga. Förutom att verkligenheten har dargit igång men ändå på något sätt känner jag mig taggad. För morgondagen då det skall shoppas på ullared, och sen för att inte nämna helgen. Blir säkert bra! Förlåt att jag inte skriver så mycket intressant längre. Känner att jag har tappat gnistan med bloggen lite. Men jag återkommer snart med mycket mer energi.söndag känns gott

Datum: 2011-08-28 Tid: 15:25:58
Igår var ju hur bra som helst. Jag och Pernilla hade en fatastisk kväll och det kunde inte blivit en bättre kväll. Vi var på bryggeriet och tog några drinkar och hade det jättetrevligt, träffade lite nya folk och skaffade oss som vanligt nya bekantskaper med våra otroligt sociala förmågor. Det fick vi tillochmed komplimanger för ju. Sedärja. Vi kom hem med bussen sent i natt och där stod min cykel och väntade på mig så snällt. Hade ju verkligen sån superlust att cykla hem i ösregn och åska. Det gick bra men var superkallt och blött som attan. Det var fantastiskt att komma hem och ställa sig i duschen. Jag vet inte hur länge jag stod där i duschen ochg bara njöt av renheten. Sen att gå och lägga sig var helt underbart. Imorse vaknade jag sent och hade bara filmmys med lillebror i soffan. Upskattat till tusen. Jag skall inte göra så mycket idag tänkte jag, bara mysa och äta. Oj, vad jag skall äta! Det är ju faktiskt söndag vilket innebär ÄTAAAA!

Bigsister moment.

Datum: 2011-08-27 Tid: 15:33:57
Hur kan en liten människa göra en så frustrerad och orolig. Lillebror var borta, han har lovat att han skulle säga till när han skall någonstans. Det gjorde han inte den här gången heller. Letade en halvtimme överallt i hela Kareby. Jag fick gå hem tillslut, ringde pappa och hans mamma och med gråten i halsen visste jag inte vad jag skulle göra. Livrädd att det hänt honom något gick jag hem. Väl hemma så stod han där, insåg inte att han hade gjort fel. Och jag höjde rösten åt honom och sa att han skulle komma hem, NU! Han insåg fort att jag menade allvar och kom innanför dörren. Jag pratade länge med honom om hur han varje gång lovat att komma in och säga innan han skall någonvart, att jag var ledsen orolig och allt det där. Han förstod och nickade långsamt.
Gjorde jag fel som höjde rösten lite åt honom, sa att det inte alls var okej. Att han lovat så många gånger? Jag tror inte det, jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag försöker vara storasyster. Jag har aldrig varit det förut, 2005 blev jag det , alltid lillasyster och aldrig behövt vara orolig åt den yngre människa jag kallar min lillebror. Jag vet att jag hade all berättighet att vara arg och ledsen och så fruktansvärt orolig. Han förstod det. Jag vet att det kommer hjälpa honom. Att han lär sig göra rätt till nästa gång. Jag älskar honom för mycket, den lilla lilla människan som hag kallar lillebror. I just had a bigsister moment ...

hemmakväll & fantastisk läsning

Datum: 2011-08-26 Tid: 22:13:58
Sitter hemma i soffan, oj vad skönt! Har en riktig hemmakväll. Är inte det väldigt välbehövligt ibland? Nu har vi ätit, suttit och läst flera timmar i en bok som är så härlig. Ni vet Mia Skäringer, Dyngkåt och hur helig som helst. Jag sitter och fnittrar åt hur hela hennes personlighet bara glöder, sida för sida läser jag och blir hänförd. Wow, vilket språk och hur ord bara kommer så lätt. Jag hör henne berätta allt, detta som att jag satt på en ljudbok och hon pratar med MIG. Allt från hur hennes skiljsmässa till hur de står i en kö på Ica, och då vilka konstiga och roliga tvångstankar som plötsligt uppstår där i kön. Hon berättar om hennes vardagliga liv med allt från skrik på barnen till hur hon ibland tar sig en sup i bastun innan barnen kommer hem. Så otroligt härlig bok som jag bara vill att alla skall läsa. Fantasiska Mia Skäringer, mamma på heltid och precis lika messed up som oss andra dödliga. Hon tar inte livet för givet och skriver på ett sätt som fångar mig som läsare. Så nu är den utläst på en dag och jag mår bra. Nu skall jag fortsätta sitta här och njuta av världens finaste fredag! Så nu tackar jag för mig och skickar iväg en puss, en cyberpuss ni vet.

Första skoldagen på sista året.

Datum: 2011-08-25 Tid: 22:29:54
Det känns bra, allt känns just nu otroligt bra. Okej, förutom att der är back to reality som gäller. Men rutiner är bra, jag vet iallafall att dem gör mig gott. Dagen har bestått av massa info och att vi fick schemat och allt annat sånt duvet. Tänkte jag skulle berätta lite mer om min dag men jag orkar nog inte der tror jag. Skall snart sova och förbereda mig inför morgondagen. På lördag är det UUUUUTGÅÅÅÅÅÅÅÅNG som står på schemat och jag taggar.
Tänkte ge er en bild på världens bästa tjejer, som jag gillar så hiskligt mycket! Paulina och Karin is missing men dem är bästast!

Sista sommarlovsdagen.

Datum: 2011-08-24 Tid: 12:57:53
Det här sommarlovet har gått otroligt fort. Precis som alla andra sommalov. Antar att det är precis som vanligt då? Skolan börjar imorgon vilket innebär rutiner igen, tidig uppgång och dagar fyllda med koncentration och kunskap.  Jag tror det kommer bli ett spännande år, med studenten som vi alla ser fram emot och allt var förberedelser heter så känns det som att 2011-2012 kommer bli ett år som jag ialladal kommer att minnas. Nu skall jag fortsätta njuta av dagen och vad den har att erbjuda. Nu skall jag gå och önskar er en jättefin dag. Lots of LOVE.Tror inte det döh

Datum: 2011-08-23 Tid: 13:23:42
HAHAHAH! Det här brevet fick jag ju då hemskickat för två veckor sen och blir lika full i skratt varje gång. Att jag, skulle ens komma på tanken att göra lumpen är ju bara det roligt i sig. Jag har inte sprungit eller utövat någon vidare fysisk aktivitet på jag vet inte hur många år. Åttan eller nian eller liknande. Så att jag skulle frivilligt göra något sånt som att tjänstgöra i försvaret är ju lite smått roligt. Mina kära kamrater, jag skall INTE göra något sånt. No need to worry!

S&R Bröllop '110820

Datum: 2011-08-21 Tid: 22:41:19
När två blir ett. När lyckan äntligen kan delas. När deras kärlek symboliseras av en ring. När mamma fick sin Rikard. ♥
A moment like this, some people wait a lifetime!

Nygifta!
Brudens hjälpredor!
Mamma♥
Blommor & blader hör till på bröllop!
Bröllop kan vara riktigt tuffa...
Make some magic!
Var det bara jag som lyssnade när de sa att vi skulle göra något knasigt?
I'm Bond. James Bond.
Allre kjereste storesøstra mi.
Brudgummen is hard on the pose!
Vackra brudparet, S&R♥
Beauty remains!
Vi ler inför framtid, för nutid!
När bara lyckan finns där.
SvartVitt

Darling, you are the only exception.

Datum: 2011-08-19 Tid: 11:38:02

And i've always lived like this, keeping a comfortable distance.

It's time to whitewash these old walls, we'll just paint something new.

Datum: 2011-08-18 Tid: 19:59:48
Dagarna är ett enda stort virrvarr nuförtiden. Har ingen aning om vad det är för dag eller datum och bubblar runt i en dimma av ovetande och en slags blanding av kvarvarande sommarlovslycka och oro (också det blandat med lycka?) inför ett otroligt vackert bröllopp nu på lördag. Mamma gifter sig och jag får lov att vara med. Både pappa och mamma har gift om sig och jag har fått uppleva två helt olika men antagligen lika vackra bröllop. Känns bra, allting faktiskt.
Här om dagen (tittar i almenackan) i tisdags åkte jag och mor till norge för att köra genrepet med min sång på bröllopet. Det blir så bra och pianospelet till blir bara grädden på moset. (Varför säger man så? Jag vill inte ha grädde på mitt potatismos?! Hur i hela världen tänkte man där?) För at återgå till ämnet. Det blev jättebra och jag känner mig av någon anledning inte ens nervös. Kyrkan skall fyllas med uppemot hundra stycken och jag känner mig inte nervös. Vad är det för fel på mig? Tids nog kommer den där nervositeten komma krypandes och göra sig påmind, det kan jag sannerligen lova er. Efter genrepet gick vi och åt och för första gången i mitt liv åt jag SUSHI. (Okej, fejksushi friterade räkor som innehåll. Men ändå. var ju helt okej typ. Förutom sjögräset, blä. Dagarna därifrån (jag sa tisdag va?) Ja, efter tisdagen har det flutit på och igår blev de skräddarsydda klänningarna till brölloppet helt klara och vi hämtade dem. Vilken dröm ! Fantastiska klänningar som jag tyvärr inte kommer visa upp innan bröllopet. Det är typ bad luck. Men ja, dem var så otroligt fina och jag kan inte säga annat än ååååh. (Du vet sådär jätteflickigt som bara jag kan?!)

Idag lunchade jag i stan med världens finaste vän. Känns bra att kunna bjuda ut mina fina vänner ibland och visa dem dem uppskattningen som de faktiskt behöver. Så nu med längtan tills lördagen tar jag det lugnt här hemma andas in friheten. Imorgon åker jag mot Norge igen. Då är det genrep med hur vi skall gå in i kyrkan och allt. Varför skall du vara med på det undrar ni då. Jo, såhär är det. I hela mitt liv har jag velat vara tärna på ett bröllop. Men, både mostrar och morbröder och vänner till familjen har gift sig men inte har jag fått vara tärna inte. Tiden gick och tillslut var jag för stor för att kasta rosenblad på altergången. Så, bestämt sa jag till mor min när hon kom med beskedet om bröllopet att jag SKULLE vara brudtärna. Punkt slut. Och sagt och gjort, både jag och storasyster blev brudtärnor och nu är det ännu en sak jag kan bocka av på min "långa lista att göra innan jag dör" Småpojkarna (mina tvillingbröder) skall gå vid våran sida och även dem vara någon form av brudnäbbar. Det blir jättefint tror jag. Nu skall jag sluta skriva för jag gissar att jag allaredan har tråkat ut er med en väldigt massa ord som egentligen inte betyder så mycket. Men det var skönt att skriva av sig du vet. Mycket händer i mitt liv och ;nu lite förvirrad med en gnutta förväntan inräknat. Senare, Starkare och mer fri än någonsin. So long!


bild tagen i malaga av mig.

Everything feels just fine.

Datum: 2011-08-11 Tid: 15:20:58

18 år är ändå ganska stort. Men inget känns annorlunda, borde det det?  Tjejerna kommer snart och jag taggar som tusan, middag och mys står på schemat innan vi drar vidare. Ikväll blir det självklart utgång och pappa och Katja har fixat någon surprise för mig och jag är såå nyfiken. Skall bli körd till GBG med tjejerna, sen vet jag inget mer än att sent i natt blir jag hämtad. Ser fram emot kvällen och bubblar runt i ett lyckorus.

It's the truth you're looking for, right?

Datum: 2011-08-05 Tid: 21:57:12

Uppdateringen har fått gå lidande nu ett par veckor, men jag vet att ni tycker det är okej. För inte sitter väl ni inte inne dagar fyllda med solsken och glimtar av lyckorus? För mig vankas det planeringstider, har stora dagar framför mig och vet att det kommer bli bra och allt det där men ändå. Jag fyller 18år. Age is just a number säger dem ju, men min artonårsdag närmar sig med stormsteg och jag kunde inte känna mig mer förväntansfull, rädd nervös och otroligt bara messed up. Tvåsiffrigt har det varit länge, men arton känns stort. Jag blir därmed myndig på riktigt.

Jag får rösta, och det innebär ju ändå att jag räknas som en tvättäkta svensk medborgare? Jag får också ta del av ett ganska stort sortiment som jag inte annars har kunnat ta del av. Jo, det skall jag säga er mina kära vänner. Jag får köpa receptfria mediciner! WOOOHOOO. Äntligen får jag knalla ner till affären och köpa mig de där alvedonen eller den liiiiiite starkare hostmedicinen. What a feeling. Nä, men det var en annan femma. Äntligen får jag gå ut, lagligt dessutom. Det ser jag fram emot faktiskt.  Och för att inte prata om körkortet. Snart är det fixat och klart och jag längtar till dagen då jag har den där plastbiten i handen! Men listan tar inte slut där skall jag säga, jag får ge blod, köpa trisslotter, jag får spela på sånna en-armade-banditer typ, jag får gifta mig (oooohyeeah), får handla 2,25 på ICA, jag kan få massa närvaro/heheh frånvaro-lappar utan att visa mamma eller pappa, jag får ta sms-lån ch ta alla de konsekvenserna detta innebär. Nu kommer jag inte på något mer. Men allt det får jag göra som artonårig. För jag menar du ville ju veta detta? Jaja, jag skall fortsätta se på film och mysa ner mig i soffan. Pusss♥