Första Advent Fika

Datum: 2011-11-27 Tid: 12:38:10Det är härligt att der redan är första advent, nu är der inte så långt kvar till jul i alla fall. Ha en riktigt mysig första advent!

PUSS

Systerhelg

Datum: 2011-11-24 Tid: 21:54:16
Har finbesök från Stockholm här hemma hos mig. Min fina syster är här och jag har det bra. Trots allt som ligger över mig i skolan och allt det där så känns det änna okej ändå. Men vi får väl se hur länge den känslan varar. Imorgon skall vi träffa masor av vänner i Stenungsund. Det tror jag blir bra. Jag sitter och inte gör något just nu, det är ganska skönt. Jag skall bara umgås med storasyster hela helgen. Morgondagen blir som sagt stenungsund. På lördagen umgås jag mamma och syster i stenungsund och äta ute och bara mysa. Jag åker med mamma hem till henne sen i HAAAMBURGESUND och spendera natten där för att sen fira första advent tillsammans på söndagen. Det blir en ganska lugn helg och jag hoppas att ni också kommer ha en fin helg. PUUSS


you are my brightest star.

Topmodel 16

Datum: 2011-11-22 Tid: 20:47:42
Jag tror nästan att jag har föjlt/sett nästintill alla säsonger av Topmodel USA med Thyra Banks som programledare. Hur tunna och magra är inte dem inte då?Självklart syftar jag på deltagarna. De har varken kurvor eller bröst eller något annat kvinnligt och jag kan faktiskt erkänna att jag inte känner mig så smal och tunn längre, (hoppas ni fattar att jag inte tycker jag är tjock eller något annat sånt osv, det vet jag att jag inte är... så skriv inga dumma kommentarer nu!!) Men ändå, det är bara så det är. Själv tycker jag att det där inte är något att satsa på. Det finns en modell som är både vacker och har kurvor. För vill vi verkligen kämpa mot det där idealet som bara säger, onaturligt tunn och varken kurvig eller särskilt vacker. Det jag inte förstår är att just denna tjej kallas de en plus-size modell... Det blir jag så arg på, hon ser ut som vilken vanlig och snygg tjej som helst. Plus-size, VAD I HELA VÄRLDEN ? That's just so weird. Jag tycker att toppmodel idealet skall skrotas helt. För det är åt skogen fel. Jag tycker dessutom att sminket de felsta bär få dem att de sjuka och liksom ohälsosamma ut. Det måste hände något snart inom modellindustrin. Mycket snart. TYP NU!
jätte tjocka lår osv (JA IRONI)

If i ain't got you.

Datum: 2011-11-22 Tid: 17:24:24
Det vankas mysmiddag på stan idag den här tisdagen. För ovanligehetens skull har jag lockat håret. Ses om ett par timmar eller så. I'll always love you. XOXO (gossipgirl-styyyyyyle)

Half of my heart's got a grip on the situation Half of my heart takes time Half of my heart's got a right mind

Datum: 2011-11-21 Tid: 21:09:30


If you choose now.

Datum: 2011-11-19 Tid: 13:54:34
Sex and the city filmen rullar på DVD'n och jag ligger i fotöljen med filt kring mig och njuter av lördagen och dess mys. Ikväll skall jag möta upp tjejerna vid y-by station och vandra vidare till Jonas och Company. Det blir nog en riktigt bra kväll och jag ser fram emot det. Hur bra lördag kommer inte jag ha då?
Nu skall jag fortsätta se SATC och kanske snart stiga in i duschen senare. Ja, det får nog bli så!
Ha det bra kompisar så hörs vi snart!Welcome friday, you've been truly missed.

Datum: 2011-11-18 Tid: 22:32:24
Helgen har anlänt, jag är lycklig och mår bra nu. Är glad av någon anledning och har städat hela rummet, från topp till tå. Det är så jag rullar. Jag är sådär överenergisk. Jag går nog och ser på film med lillebror nu tror jag starkt. Han vill se på ICE AGE och inte tackar jag nej inte. En av mina favoritfilmer.  Jaja, nu skall jag sluta babbla. PUUSSS♥


älskar webcam bilder och tofs på sidan btw . . (fast nää)

17th of November 2011

Datum: 2011-11-17 Tid: 15:02:44
Efter nationella prov i svenska idag kan jag nu andas ut för en sekund eller två. Efter provet blev vi entledigade och jag och far min gick ut och lunchade på en mysig resturang. Det behövs ibland, lite tid bara vi två. Nu är jag hemma och skall se SATC 2 filmen. Härligt att vara hemma tidigt för en gång skull. Väldigt ovanligt för min del skall jag påpeka! Nu säger jag hejdå och skall lägga mig under täcket och se på SEEEEEEX & THEEE CIIIITY. Gott har jag det i alla fall!!!
sommarbruna och helt mongo som vanligt.

Time flies but you're the pilot. It moves real fast but you're the driver. You may crash and burn sometimes

Datum: 2011-11-16 Tid: 20:06:47

Any Way You Want It

Datum: 2011-11-15 Tid: 22:06:29
TISDAG. Kylan dödar mig, men framförallt dödar den mina fötter och händer. Inte alls uppskattat. Idag ställdes min lediga dag in på grund av utflykter som planeratsin på just denna dag. Dagen började i sin olikhet med att jag steg upp 05.50 (istället för vid 10-11 då jag vanligtvis brukar gå upp på lediga tisdagar) Det kanske inte kändes toppen, men upp gick jag och for iväg mot stan för att möta upp Paulina och sen åka vidare mot Frölunda Kulturhus där vi skulle se på bio med Engelska C-gruppen. Den var söt filmen, jättesöt. Men det är verkligen inte att föredra att gå på bio det första man gör på morgonen, man blir ju ännu tröttare då. Bio skall man se på kvällen när det mörknat. Efter denna kulinariska upplevelse så var det en till utflykt som väntade oss. Renova. Ni vet där man bränner sopor... Fy farao säger jag bara. Onödigt och elaka föreläsare och en skräckupplevelse när vi skulle se ner i den glasmontern som allt äckelskräp låg i. Flera hundra meter långt var det. Usch. Men ja, hemmåt åkte jag i solnedgångens vackra färger och förväntade mig en mysig fika med mysig vän! Att bara sitta och prata och fnittra är precis det där som vi borde göra oftare. Spontant och supertrevligt. Och nu du? Nu sitter jag hemma i soffan och myser under en filt och ser på tjejfilm. Snart skall jag se på Desperate Housewifes och koka mer te. Jag kommer då verkligen inte kunna somna fort inatt efter alla koppar te jag druckit.

Along came the rain

Datum: 2011-11-06 Tid: 21:52:07
I was one more feather in your hat. Just another girl. Along with a long list of other names. I were just for fun, making time pass. Summersun suddenly felt cold and fade away, along came the rain. The rules of kindness didn't apply anymore. I was just another feather in your hat, just another of all of those girls.

Fredag förmiddag och besök hos mor

Datum: 2011-11-04 Tid: 13:53:35

Besök hemma hos mamma känns mysigt kom igår vid 13.00 efter att ha uträttat lite ärenden i lilla Kungälv. Först tandläkarbesök vid 07.25 (fint att jag liksom glömde att jag hade lov) sen vid 10 tiden var det fotogrfering inför ett försäkringsärende. Sen bussresa hem till mor där vi fikade lite och bara hade det bra senare på eftermiddagen fick jag äntligen umgås lite med mina fina små tvillingbröder som jag saknat så innerligt. Att inte träffa dem på typ 3 månader är ju verkligen inte okej. Sen väl hemma såg vi på den inspelade videon från Mamma och Rikards bröllopp i Augusti. LYCKA! Satt och grät hela tiden typ. Men sen när den biten, när jag sjöng (Kärleksvisa av Sarah Dawn Finer) plötsligt spelades upp blev det genast jobbigt, det är serisöt pina att höra sin röst inspelad på film. Känner alla så eller är det bara jag som tycker at der är jobbigt att höra sin egen röst? I alla fall hade vi det bra igår, vi åt bakpoatis med massa röror (heter det det? En röra, flera röror?) Jag skall hem senare idag och ta det lugnt, kanske tillochmed plugga lite. Vilken tjej va?Känner mig så otroligt klyftig ibland.

Datum: 2011-11-01 Tid: 14:29:38
Tappar ut hela min puderdosa på golvet. Inte nog att golvet blev sminkat och jag fick börja moppa för glatta livet,  så kostade det mig skjortan. Det är dyrt smink och jag är så irriterad på mig själv. För tanken slog mig att jag nog inteskall ställa den på handfatskanten, men lyssnade jag på mitt eget goda råd? Nej. Där ställde jag den och självklart gick den i golvet. Jag känner att det där med IQ inte riktigt är min grej.
R.I.P