Vi skall älska som att hjärtat aldrig varit brustet.

Datum: 2011-09-29 Tid: 19:25:49

Vi skall älska som att vi aldrig blivit sårade förut.

Som om alla vi mött varit godhjärtade och försiktiga.

Vi skall älska som att hjärtat aldrig varit brustet.

Som om att det vore den sista dagen i våra liv.

Vi skall älska som att tårarna aldrig runnit.

Som att hjärtat fortfarande är helt och slår i samma takt som förut.

Vi skall älska som om vi hade hela världen med oss och inte emot oss.

Bli dem som aldrig någonsin tänker släppa taget.

Vi skall bli dem som alla andra ser upp till.

Vi skall älska med en kärlek så djup och enorm att folk kommer fråga vad de för speciellt med just våran kärlek, för vi är så mycket bättre än så.

Så mycket starkare.

Men vi är rädda att bli sårade, ännu en gång.

Igen och igen.

Vill inget hellre än att sluta hoppas, det är ju så mycket lindrigare för våra hjärtan.

Vi skall sluta se andras åsikter som ett hinder.

For what doesn't kill us only makes us stronger.

Vi vet det så väl, känner till var bokstav och stavelse.

Men vi litar hellre på våran rädsla, litar hellre på det vi redan känner till.

Men nu lever vi livet.

För vi skall älska som att ingen någonsin har sårat oss.

Vi skall växa större än alla andra.

Vi skall vara dem vi vill vara, hellre nu än efteråt.

 

-Ellinor Sarah Bergström -

 Dagens skratt

Datum: 2011-09-29 Tid: 18:55:27

"Jag kunde inte koncentrera mig när jag skulle skriva min uppsats, Gustaf satt och andades hela tiden"
Rebecka Jakobsson

Det är ju onsdag ju!?

Datum: 2011-09-28 Tid: 21:27:28
Dagen har rullat på rätt långsamt, trött och hungrig har jag gått hela dagen lång (9.40-17.00 är fett långt ändå)
men trots tröttheten så var det en del lycka inberäknad i dagen som var. Jag lyckades. På Samhällsprovet idag, och jag kunde inte vara mer nöjd med min prestation. Wow, jag trodde faktiskt inte att jag kunde så mycket. Blir ju nästan förvånad över mina kunskaper själv. Så det gav mig en rejäl kick skall jag erkänna! Så nu sitter jag här i mina mysiga rosa rutiga pjamasbyxor och baranjuter av att inte behöva plugga. Egentligen behöver jag göra engelskan men den gör jag via skype med becka imorgon ikväll. För idag, behöver jag faktiskt den där stillheten och det där lugnet.

Väskan inför helgen står packad mitt i rummet och jag känner att helgen inte kan bli annat än superduperbra. Lite ändrade planer dock, istället för att gå på bara två lektioner så tar jag ledigt och vi åker direkt från kareby vidare mot stockholm tidigare på morgon. Mycket bättre lösning. Då skall Ipoden laddas och fyllas med ny musik, datorn skall få nya filmer och i mina böcker kommer självklart packas ner dem med. Ja, det blir nog en bra resa tror jag. Jag har börjat gilla Stockholmmer och mer efter ett par besök där, det är en trevlig och stooor stad men jag kan fortfarande tycka att det finns många dryga människor där. Ah, men så är det väl antar jag. Alla är ju olika right?
Ser på en serie nu, jag kanske pratat om den förut jag kommer inte ihåg riktigt. Men den heter Sons of anarchy och är faktiskt riktigt bra! Det visar på hur sjukt och vanvårdat vårat samhälle blir om vi lever med en anarkistisk ordning. Ja, riktigt spännande. Skall nog se på Glee snart tror jag, andra avsnittet på fjärde säsongen har nyss dykt upp och självfallet måste jag se den precis som jag sett alla andra ansvitt sedan första avsnittet på första säsongen. Så nu skalljag väl gå antar jag.
Puss på dig ochha en jättemysig kväll okej?

Men sedärja!

Datum: 2011-09-27 Tid: 21:22:06
Jag orkar inte plugga mer. Har suttit seriöst hela dagen och pluggat. Två och en halv timmars paus allt som allt. Jag är slut, trött i huvudet och ögon känns som att de skall gå i kors. Kan man bli trött av att bara plugga säger du? Ja, det kan jag verkligen. Snart vankas det mat och sen skall jag faktiskt bara sitta och se någon mysig film eller så. Kanske plugga lite till bara för att försäkra mig att jag verkligen gjort det bra.
Jag ser fram emot helgen nu, jag skall nämligen till Stockholm (Igen). Denna gången med mor min. Bilfärden startas någongång på morgonen fredag den 30:onde september. (Varför skrev jag datum?) Jag saknar min syster nu förstår ni. Men hon har det bra där borta i storstaden.
Jag ser halv åtta hos mig nu, killen demskall hem till går i onepiece. Pinsamt för en vuxen man. En onepiece sitter du med hemma, när du inte rikigt skall visa dig för någon, när du sitter med en mysig film och en kopp te i handen. Inte när du får besök av TV eller när du sen går och handlar. NÄ, jösses amelia. Skäm inte ut dig på dig viset mannen lilla. Vad tycker ni är det verkligen okej att gå ut bland allmänheten i en pjamas?

Jag behöver verkligen städa mitt rum nu . . . Det är tragiskt vad mycket kläder det ligger i en hög i fotöljen. Är jag den enda i hela världen som gillar ordning och reda men sen efer ett par veckor ligger massa kläder och bara skräpar. Men sen efter en ordetlig uppryddning (är inte det ett norskt ord . . . uppryddning?) Back to subject: Det blir alltid bättre sen när det väl är gjort.
Märk väl att varje nytt stycke börjar med JAG. Hur egotrippad får man lov att vara?
(sommarbild)

Sådeså.

Datum: 2011-09-27 Tid: 14:11:14
Tar en fem minuters välförtjänt paus från pluggandet nu. Har pluggat hela morgonen och jag känner fortfarande att hela den här dagen kommer att spenderas med huvudet djupt i böckerna. Om det ändå bara var så att man var så överbegåvad att om man bara läste det en gång och kunde rubbet. Fotografiskt minne heter det va? Ja, men nu är det så att jag inte är så överbegåvad mina små vänner utan måste istället kämpa med pluggandet för att verkligen få in det i huvudet. Just nu: Tvivlar om jag kommer fixa det imorgon på SH-provet. Och för att inte tala om naturkunskaps läxförhöret som också inträffar imorgon. Vi skall ha prov om alger och växter, åh äntligen. Att jag inte kom på det själv, för jag menar det är sååå roligt. Nä, jag skall verkligen göra det nu. Verkligen plugga hårt och inte alls sluta. Jag skall göra mitt absolut yttersta för att lyckas imorgon. Sådeså.

Hungrig och trött

Datum: 2011-09-26 Tid: 10:30:12
Jag är hungrig. Har inte ätit något till frukost och kommer antagligen går hungrig hela dagen eftersom de andra tjejerna har tänkt att äta på Burgården/Surgårder/Djurgården eller bara SURIS. Ah, det blir nog ingen mättad hunger idag inte. Rebecka är inte här och då kan inte jag gå och köpa något. SadGIRL. Nä, Rebecka var dum som gick hem. Jag tror hon var lite hög, jag tror änna man blir det när man ätit 2 och en halv ipren. Ehm, hennes lever kommer dö. Hon kommer inte må  så jättebra i magen om man säger så. Jag har religionskunskap nu. Åh, MUUUMS !

innan läggdags

Datum: 2011-09-25 Tid: 23:32:32
Jag har haft en fatastisk helg.
Precis en sån där helg du inte vill byta ut mot något alls. Fredagen var välbehövd, rolig och helt klart en 10/10 . Att sitta och prata med tjejerna ända in på småtimmarna var härligt, jag tror att vi alla behövde det. Med gråt och skratt, heshet i rösten och många påfyllningar så hade vi det jättehärligt. Lördagen kom jag hem och la mig i sängen och läste, såg på söta filmer och åt lördagsmiddag med familjen. Cheesecake på det och chips så får ni min kväll där ju. Så den här dagen då? Den har varit jättemysig, myssöndag med glass till frukost för att sedan bege mig ut på vägarna. Övningskörningen går ju bra faktiskt. Det är roligt och jag längtar alltid till nästa gång, men det där med tid är ju lite svårt. Pappa jobbar heltid och jag är borta hemmifrån mesta av tiden. Men när vi väl får till det är det verkligen roligt och jag uppskattar verkligen dem stunderna. Jag och far åkte till Ucklum för att hälsa på min högt älskade farmor. En stor förebild i mitt liv. Och nu då? Jo, jag ligger i min goa säng och planerar inför morgondagen. Kläder, läxor och lektioner. Söndagen i ett nötskal.  Melissa Horn's nya skiva går på repeat i högtalarna och det känns skönt med en ny vecka som innebär nya möjligheter. Det är lite mycket nu känns det som, allt med skolan osv har börjat på riktigt och jag bara önskar att jag hade kvar den där kämparglöden som jag hade i slutet av tvåan. Får försöka leta upp den och damma av den igen antar jag. Nu kompisar måste jag sova innan jag slocknar med datorn i knäet. Så jag hoppas att ni håller ut till nästa gång jag bloggar igen. (För det är inte bara ni som märkt att inläggen inte alls kommer lite ofta och att min fantasi kanske börjat sina) Förlåt. Känner nog att jag behöver byta lite design här på bloggen. För då är det ju roligare att skriva, ellerhur? Precis som det där med att man mår såå mycket bättre när rummet är städat och fint ni vet? Då är man oftare i sitt rum om det är städat och roligt liksom. Fy vad flummigt allt detta blev nudå... Jag säger i alla fall godnatt nu. (Sista försöket liksom)

En snabbvisit hos mor.

Datum: 2011-09-20 Tid: 14:05:57
HEEEJ IGEN !
Idag skall jag till mor min över dagen bara, hon fyller år och det innebär firande som tusan. Skall bli mysigt tycker jag, återkommer senare ikväll. När jag ätit så mycket matoch annat gott att jag måste rulla till kungälv från Hamburgesund. Fint skall det vara serrö. Har mysiga höstkläder idag på mig, en grå stickad kofta och kneehighs och mina höstjeans. Hösten är ändå ganska mysig, i alla fall just nu när det inte regnar osv. Så nu tackar jag för ännu lite uppmärksamhet från er trogna läsare och skickar över några cyberkisses! KÄRLEKMyshelg hos storasyster.

Datum: 2011-09-16 Tid: 23:20:22
Och... jag är tillbaka igen!
Trött efter en 4-timmars lång tågresa men sannerligen glad. Lycklig om man kan få säga så tillochmed?! Efter lång tid får jag äntligen umgås med storasyster igen, SYSTERTIDEN är så viktig och den känns ännu mer värdefull när hon är förflyttad 50mil norrut. Då gäller det att ta vara på varje sekund och bara vara. Jag tror inte ni vet hur glad jag är för min storasyter. Att hon älskar mig villkorslöst utan någon gräns. Ja, så nu sitter vi här. I storstan och har myst med chips och go kladdkaka och framförallt, vi har bara haft det bra. Hennes två vänner är här också och kvällen har bara bestått av mysighet. I really like this shiiiiit!
LOVELOVELOVE

Bra blandning.

Datum: 2011-09-15 Tid: 00:03:49
Har nyss ätit upp ett halv paket ballerina kladdkaka kakor (utan dåligt smavete, jag är såå värd det) detta samtidigt som jag lyssnat på Melissa Horns nya skiva "Innan jag kände dig". Om jag skall fatta mig kort, jag har njutit. Jag har det ändå helt okej ändå. Lever mitt liv ganska gött sådär. Nu vankas sängen och en stunds läsning, för imorgon är en ny dag.
ja, bilden är LÅNAD från google.

Ja, vi har jätteroligt

Datum: 2011-09-14 Tid: 16:15:09

Vi har nyss funnit tjusningen med datorerna i skolans nya webcamera program. Kärlek.
Njut. I did.

Här blev jag den jag är, här kommer jag förbli.

Datum: 2011-09-14 Tid: 15:40:51


När sanningen ligger i texten, när allt bara känns som att det stämmer.

Hej Hösten . . .

Datum: 2011-09-13 Tid: 23:36:44
Försenat inlägg, something went wrong.

Kände verkligen att hösten hade anlänt idag. Faktum är att det verkligen INTE är sommar längre, och inte tyvärr heller sensommar. Allt hopp är ute. Nu börjar allt det där med genomblöta skor och allt annat äckel. Folk säger att dem gillar hösten, när sommaren sakta går över till höstfärger och löven faller av och det blir bara liiiite kyligare. Ehm... Det där är höst på film. Välkommen till Sverige gott folk, här övergår inte sommaren till hösten lite fint utan PAAANG så börjar det blåsa som satan och för att inte nämna regnet. Åhå vad trevligt. Jo, serrö vi älskar hösten.  Det är tråkigt med höst, i alla fall med svensk höst. Medför väldigt sällan något bra skall jag säga. Men jag  sitter här hemma, har ätit mig igenom kvällen men är fortfarande hungrig. Nu går Criminal Minds på  TV, otroligt bra serie som jag antagligen sett alla avsnitt av. Jag sitter uppe sent bara för att jag har lååång sovmorgon imorgon. 11.40 är ganska gott att börja ändå. Först en ledig dag, HELT LEDIG, sen en lååång sovmorgon. Jo, men ISGY är ju ganska bra ändå. Nu skall jag snart stänga ner här. Som man säger:
Over and out mongooooos! ♥

Inner thoughts.

Datum: 2011-09-12 Tid: 23:48:46
Så mycket tankar och här finns det ju plats för allt?!
Nu är biljetterna bokade för tågresan till Stockholm nu på Fredag. Skall bli hur bra som helst att ha en helhelg i storstaden, shopping och mys i massor med min allra käraste syster. Jag har aldrig åkt tåg så långt förut, och framförallt inte ensam. Men sedär, vilket äventyr jag kommer genomföra. Som tur är möter storasyster upp mig på Stockholm C så att jag inte ensam går vilse och dör. (Ja, det kan gå så illa förstår ni, om man inte har lokalsinne kan man egentligen bara förvänta sig det värsta). Ni vet när man inte träffat sin allra käraste på ett tag så ser man väldans fram emot den dagen man faktiskt skall träffas igen. Vi har inte träffats påmer än en månad... Medan vi förr träffades minst en gång i veckan. Det är skillnad det. Så det skall bli härligt förstår ni.
Jag känner att jag bara pratar på nu, men jag... måste. Du vet, jag behöver det i bland.
Jag vet att jag ibland inte gör dem bästa valen, eller iallefall så vet jag inte om de är bra val förän det gått åt helvete. Jag har märkt det nu, att vissa saker bara går åt helvete, men jag har också lärt mig leva med dem misstagen. Du kan inte få allt du vet. Människor som en gång betydde något har inte i mitt liv att göra längre. Jag är säkert den personen som släpper in folk för nära inpå. Ångrar mig alltid senare, men just då känns det så rätt. Det kan vara vänner, pojkvänner eller bara andra som man av en händelse råkat släppat in eller kanske med avsikt. Men nu då? Jag vet vem jag är, vad jag behöver och vilka människor jag inte behöver. Men ändå med den här instikten går jag runt i en slags självdestruktivitet och glimtar tillbaka ibland. Straffar mig själv när jag mår jättebra genom att se på bilder, eller gå in på någons facebook sida och allt det där. Mår alltid (som väntat) sämre efteråt. Det är sjukt vad saker kan dra ner dig. En bild, en text eller vad som helst. Vad dum jag är. Varför gör man så? Hoppas alltid på en annan känsla, men det är alltid samma. Jag tror jag skall sluta, sluta glimta tillbaka.

Kollade på skor förut, jag blir helt tokig. Såå många skor, men beslutångest som attan. Och pengarna då kan vi ju tilllägga. Jag har pengar, men vet att det är till andra saker. De finns där att spendera, men ändå tar det emot. Do you know that feeling? Men det finns så många vackra snygga och perfekta skor för höstens väta och kyla. Men vad skall man välja? Högre än till ankeln? Sånna som går till vaden eller bara lite tuffare vintersneakers? Åh,nämen  hej beslutsågest skall du göra dig påmind igen?! Vi lever ett hårt liv alltså. I-landsproblem.

Just nu sitter jag uppe, bara för att. Dumt egentligen, men jag är ledig imorgon. Det enda jag skall göra är att klippa mig vid fyra men sen. Inget. Så jag skall bara se på film och äta glass imorgon. Härligt. Behöver ensamtid. Det är skönt visst är det? Kanske bara jag som behövåer det, lite ensamtid och egentid ibland då och då? Jag mår i alla fall bättre av det. Nu skall jag sluta skriva, skall sluta ludda ut massa konstiga ord och meningar som egentligen inte alls hör ihop eller som hör dit. Förlåt mig, för att jag luddar så.

Måndag.

Datum: 2011-09-12 Tid: 18:35:39
Måndag har väl en förbannelse över sig att vara extra sega? Ni vet när man vaknar på morgonen och känner för att bara ligga kvar där mellan varma lakan och njuta av dagen. Men icke sa nicke. Så blir det ju väldigt sällan ellerhur? Men dagen rullade på rätt så gott ändå, kul att ha vänner som verkligen muntrar upp en när man är på botten. Det blev lunch på donken, igen. Dålig vana det där. PAZ lektion vad flummig som vanligt, jag förstår inte hur en människa kan vara bland stjärnorna som han är. Så sött. Jallefall, efter skolan fick jag lite info om mitt nya schema. Imorgon skall jag egentligen ha två lektioner på dagen, spanska steg1 och matteB. Men det är inte ordnat än så imorgon är jag ledig ju!! (Med utantag från klipptiden som är beställd hos Pernilla AKA Frisörskan. Blir säkert bra och jag ser från emot förändring, efter det sätter vi oss antagligen på någon uteservering och tar ett glas vin. Blir mysigt som få. AT this moment sitter jag alltså nere i soffan, ser på Trassel med lillebror (ja,det var jag som valde film medan han ville se någonannan, storasyster har bra övertalningsförmåga förstår ni)

In rememberence of 11/9-01

Datum: 2011-09-11 Tid: 23:45:21
Vet du ens hur många som dog den här dagen för tio år sedan? Vet du att de hoppade från ett brinnande rasande torn, i panik för att rädda sig sjäva? Vet du att folk gav sina liv för att rädda andra människor? Vet du att alla drabbade är förändrade för alltid? Att ärren som finns i deras hjärtan alltid kommer finnas där? Vet du att planet som störtade också var fyllt med oskyldiga människor? Att 2796 personer, med folk från hela världen dog den dagen? Är du ens medveten om vad du gjorde den dagen? Att det var då allt blev annorlunda? Att hela världen sattes i trans morgonen för 10 år sedan? Vet du att telefonnäten var överbelastade den dagen då folk i desperation ringde sin nära? Vet du att det inte egentligen finns något som du kunde gjort annorlunda? Vet du att alla de som dog, har ett namn? Vet du att en tyst minut hyllar de som inte lägre är hos oss? Vet du att jag tycker att vi skall hoppas på en renare och vackrare värld? Vet du, att den här dagen skall vi minnas?

onödiginformation.se?

Datum: 2011-09-11 Tid: 19:41:55
Här sitter jag, efter att ha varit sjuk i precist breäknat en vecka och hemma 6 av 7 dagar så känns det jättebra att komma tillbaka till skolan igen imorgon. Denna dagen har bara bestått av filmmysoch så har vi köpt hämtmat THAIMAT, när pappa-lagar-maten så blir det ofta sånt. Plus att min pappa har varit världens bästaste pappa, han har köpt glass. B&J. ÅH VILKEN FAR ! Hur glad är inte jag på en skala då? Trodde dagen skulle bli hur seg och tråkig som helst. Men sedär allt kan ändras within seconds. Sitter jag och lyssnar på fin musik, tänk ändå vad härligt musik kan få dig att må. Jag skall bara chilla på't nu. Juste, jag drar till stockholm nästa helg!!!!!
Everybody says weho. Jag skall ha helhelg med storasyster och det kan ju inte bli bättre än det ellerhur?
appropå ingenting lägger jag upp en bild på mig och baktus.

min bästa vän

Datum: 2011-09-08 Tid: 22:16:24

Borde finnas åtta dvärgar, jag menar glader och toker och alla dem. Men jag då? Sjuker!?

Datum: 2011-09-06 Tid: 22:46:16
Ligger hemma sjuk. Imorgon skall jag vara hemma från skolan och dagen som egentligen var menad att bli ledigdag blev sjuk dag liggandes i soffan framför jag vet inte hur många filmer. Imorgon kommer det ju knappt finnas några kvar ju att se på. Känner att febern sätter in igen, tough shit alltså.  Men nu eftersom jag sov så länge idag blir det svårt att somna tidigt idag. Jag har verkligen ingen ork till att blogga nu. Det ber jag om ursäkt för mina fina väner. Ingen bild idag heller. Inte när man ser ut som något ett vilt djur släpat in. Osminkad och med håret på ända och hur snorig som helst. Åh,mums. Visst låter jag charmig. Visst vill ni verkligen höra om vilken färg mitt nsor har. Nej, så roligt skall vi inte ha idag.
PUSS !

choklad gör iallefall mig glad

Datum: 2011-09-01 Tid: 20:50:22
Hur bra mår inte jag en torsdagskväll som denna? Igår rensade jag min garderob (eller snarare i plural, garderobER) Konsekvenserna av detta, blev två stora papperspåsar. Med koftor och massa toppar, så tomt och fint i garderoberna och det nyinköpta kläderna och koftorna passar bra däri. Iallafall, gav kläderna till en söt grannflicka som vi bobara några hus ifrån. Och idag knackar någon på på dörren, och vem är det inte om granntjejen och hennes mamma? Och dem har med sig en liten tackpresent till mig, och det är inte vad som helst utan tre chockladkakor! Lindt dessutom. Åh mums! Det var jättefina grejer som hon fick och det bytet som gjordes, hon fick kläder och jag chocklad! Åh vad härligt. Imorgon skall mina kära goa tjejer allt få smaka på godsaker. Der är ju trots allt fredag.
ja, min webcam är inte den allta bästa . . .