Saker som verkar vara populära nu

Datum: 2012-08-20 Tid: 01:53:33
1. Förlova sig. Den senaste månaden vet jag 4 par som har förlovat sig. Är Augusti en sån där månad när alla är superdupergulle kära och det är sommar och allt det där. Ah, så mycket sommar det kan bli i Sverige en augusti som denna. Men grattis till alla er. Och ni som typ är 14 och nyss "förlovat er" och varit i hop i tre månader (som jag förresten unfriendade nyss), ni förstör innebörden av "förlovning" för de som varit ihop i kanske 4 år och som verkligen menar allvar med det. Alltså, förlovning innebär att man lovar varandra att man en dag skall gifta sig. Det kära fjortonåringar är en karamell ni inte tagit er tid att suga på än va?
 
2. "Utbilda" sig till bartender. Folk åker utomlands, ungefär 2-3 veckor, till Kreta/Kos/Alanya eller Sunny Beach och där ser de sin egen framtid uppenbara sig. Självklart, skall jag bli bartender?!!!!!!!  Det är ju mitt livskall. Så är de där nere och spenderar timmar med att sola/bada/supa/ligga runt och festa järnet och sen är det ju lektionerna också, i hur en drink skall blandas rätt och med vilka ingredienser och antal mililiter och alla 8429511553 olika spritsorter, hur man krossar is på bästa sätt osv. osv . osv. Listan kan göras oändlig. Jag har frågat mig själv en sak. Hur orkar de/klarar de av att få in allt detta i huvudet efter allt festande? Jag menar,  om de är utbildade bartenders med diplom efter denna resa/kurs, hur många är det egentligen som verkligen kommer ihåg hur den där avancerade drinken skulle blandas efter att druckit ungefär 100gånger så mycket alkohol kvällen innan jämfört med drinken de nu skall försöka blanda? Jag erkänner, jag skulle verkligen inte klara det där. Så klapp på axeln till er som verkligen får det där diplomet. Starkt gjort.
 
3. Att säga YOLO. Ja, vi lever bara en gång. Nej, inget har förändrats sedan tidernas begynnelse. Nej, du som trodde att man lever fler gånger trodde fel. Nej, bara för att du säger YOLO är du inte cool. Ja, man kan lika gärna säga capre diem för att det in princip betyder samma sak (eller CD om det känns bättre att använda varje första bokstav i vart ord). Nej, YANC = you are not cool.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback