Jordens undergång var en dålig fyllegrej bara

Datum: 2012-12-22 Tid: 00:57:48

Nämen, sedärja. Vi överlevde den här gången med. Jag tänkte att om jag ger "världens undergång" tjugo minuter till på att göra sin grej liksom. Men icke. Maya-indianerna var nog fulla eller något när de satt och "bestämde" att deras kalender tog slut då och precis vilket datum världen skulle gå under. Men jag ser hela det här förloppet ungefär såhär: ett gäng maya-indianer satt och tjötade runt sitt stenbord kanske med liiiiiite för mycket att dricka (milt sagt) deras jästa druvdricka hade jäst kanske lite för mycket får jag känslan av, och de sitter och skall planera typ kommande vecka medans ena killen runt bordet plötsligt säger såhär, med lite sluddrigt uttal efter all den "jästa druvdrickan" :

"Vet ni vad grabbar?! Hur roligt skulle det inte vara att typ lura hela världen att när vår almanacka tar slut så går typ världen under? Bara för att liksom. Jag menar, ingen har någonsin gått efter vår almanacka tidsenligt förutom vi Maya-indianer men det skulle verkligen vara roligt, världen skulle säkert tro på det. Alltså fattar ni vad roligt? De skulle vara århundradenas lögn och ALLA skulle leva efter den.

Hans kompisar kring bordet tittar på honom och försöker läsa av om han skojar eller inte men brister sedan ut i ett asgarv och skrattar allihopa så de viker sig och kippar allihopa efter andan. Sedan efter en stund när alla återhämtat sig från skrattanfallet så kommer den ene fullare och mer mentalt dysfyktionellt lagd än den andre på vilken toppenidé det egentligen var. Så ja, de kom tillslut på att det skulle bli The prank of The decade. Och det blev det ju hehe.

Sagt och gjort, och all denna hysterin kring att jorden skulle gå under var just bara som många gånger förut, ett skämt. Så tur att vi överlevde i alla fall. För jag har bestämt mig för att leva till jag är 70 i alla fall. Så då kan ju jorden gå under om den vill.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback