Julefrid och juletid

Datum: 2012-12-19 Tid: 19:53:29

Nu har min frånvaro här på bloggen varit ordentligt hög den här veckan men nu är jag back on track igen och imorgon eftermiddag står ledigheten runt hörnet och jag är ledig framtill 7:e Januari. Hur perfekt? Då kommer ni säkerligen få fler inlägg och bilder.

Det är julafton om bara några dagar. Den här månaden har bara sprungit iväg i en hastighet på 130km/h. Men påtal om julafton har jag inte alls varit lika duktig med julklappsinköpen detta året som alla andra år. Jag brukar vara ute i god tid, god tid, som kanske i slutet av oktober i vissa fall. Ja, det är lite väl extremt men ändå. Jag letar aldrig febrilt utan om jag hittar något så köper jag det hellre där och då än att vänta med det till de allra sista dagarna som detta året.

Efter min lilla julklappsshopping skall jag fixa lite ätbara julklappar hemma hos en vän. Ni vet hur föräldrar och farföräldrar (okej, inte pappa men mamma och farmor typ) alltid enda sedan man var liten sa att de blev så förskräckligt glada när de fick egengjorda/handgjorda julklappar som man verkligen lagt ner tid och engagemang på? Ah, alltså egentligen är det sånt en mamma och en farmor MÅSTE säga. De är programmerade rent biologiskt att säga och tycka så. Så nu skall mamma och farmor allt få stå sitt kast, nu kommer de få handgjorda julklappar. Precis som förr i tiden när jag var tre och målade en teckning till mamma och farmor och bara: "Här får ni, God jul". Jularna var lite enklare då.

Ni hör säkert från mig senare.
Puss!


Kommentarer
Postat av: Karin

Hahaha, smörknivarna man gjorde när man var sex år! Herregud, stackars mor och far!

2012-12-20 @ 12:27:14
URL: http://karinsuniversum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback