Shine on you crazy Diamond

Datum: 2012-12-21 Tid: 16:54:30

Steg innanför dörren för bara ett par timmar sedan och har redan hunnit städa hela övervåningen, dammat, dammsugit och moppat alla golven, tagit en ordentlig röj i min garderob och tagit fram kläder inför kommande vecka då det minst sagt blir en del flängande för min del. Som alltid när det är juletid.

Om ni har skilda föräldrar kanske ni känner till detta? Om det var möjligt skulle jag gärna vilja dela mig själv i tre nu i december. Detta året är det rätt lugnt nu jämfört med förr.

Imorgon den 22:e åker jag och storasyster upp till mor vår i Hamburgsund och spenderar några dagar där, det har blivit en liten tradition att ha "lilla julafton" (alltså den 23:e) hemma hos mamma. För att komma till mamma på lilla julafton innebär en stor dos förväntan och en väldans massa mys och för att inte glömma mat.

På självaste julafton vid 11-tiden kör mamma oss mot Stenungsund och därifrån åker vi med farmor för att fira "riktig" jul hemma hos pappa i Kareby. Där kommer farmor, faster, lillebror, Katja, Storasyster och pappa och jag spendera våran härliga julaftonskväll. Självklart skall jag se på Kalle Anka även detta året, jag tänker då sannerligen inte ändra på en tradition. Jag tror inte på att "bojkotta" något bara för att det skett en förändring i detta årets program. Och jag tänker inte diskutera eller ta upp vara sig det är rasistiska eller inte. Det har har jag ingen åsikt eller kommentar om.

25:e skall vi tillbaka till mamma i Hamburgsund där det vankas släktträff med alla mina norska släktingar. I mellandagarna åker vi upp mot Norge och den årliga julbuffén hos min morfars bror och hans familj. Om ni inte hänger med är det okej. Knappt att jag gör det...

Men sedan är det nyår och den skall spendera med mina allra finaste vänner. Vi blir ett bra gäng som kommer fira in det nya året. Det är ett som är säkert i alla fall.

Hoppas ni får en helt fantastisk julledighet. Jag återkommer säkert snart. Kom ihåg att ni är helt och hållet otroliga. Puss käraste vänner.

Såhär glad var jag på jobbet när jag var en timme från min efterlängtade julledighet --->


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback