London Calling

Datum: 2012-03-24 Tid: 19:18:04
Efter en bra, stressig och händelserik vecka är jag ännu en gång tillbaka. Med FN-rollspel och vanliga lektioner i bagaget kunde jag inte se fram mer emot helg än just nu. Fredag/Lördag/Söndag innebär total frihet och lycka. Så helgen då? Att just ha TID att träffa vänner på helgerna är väldigt värdefullt, så igår träffade jag alla goa kompisar. Alla pojkarna och Linda. FUNFUNFUN. Blev som tur var hemkörd av Jonas där på kvällen, uppskattat! Så idag åkte jag ännu en gång upp mot Norra Bohuslän, Hamburgsund. Så här sitter jag nu, med solen som fortfarande skiner genom fönstret och med en näsa som rinner som en kran. Ja, för igår var det "varmt" serrö, och då känner jag ju att "Nu äre sommar och jag skall ta av mig jacka och kofta och allt vad kläder heter..." Detta har ju sannerligen farmor sagt att man INTE skall göra, för det är då man blir sjuk. Det är då man tror att det är varmt fast det egentligen inte är det (eller jo, i solen är det det, men inte i luften) Så, jag hånade farmors kloka ord igår... Det skulle jag inte gjort. För jag fick ta mitt kast, för när jag vaknade så hade jag sannerligen åkt på en redig förkyldning. Farmor, i fortsättningen skall jag lyssna på dig och dina kloka ord. Men det är ju bra att man får göra sina egna misstag iallafall. Så nu skall jag på matlagningsprogram och njuta utav lördagen i sin helhet.
Just det! Måndag till Torsdag befinner jag mig i Englands huvudstad London med mina kära vänner och komer därför inte blogga. Men jag kommer ha det så otroligt sjukt bra så ni behöver inte oroa er för mig. 'Cuase I'm buzy living my life. Ha det BRABRABRA!

Life now, you are only young once

Datum: 2012-03-19 Tid: 23:38:34
Om ni nu någon gång skulle vilja veta vad jag gör för att få tiden att gå i skolan med mina vänner
(ehhhh, klart ni vill veta det?!) Så skall du klicka på länken nedan.
Jag menar med dem tjejerna jag har i skolan så kan man inget annat än ha roligt, de är fantastiska och helt klart bäst. Så nu har ni alltså egentligen inget annat val än att kolla in den här länken? Vi skrattade som tusan när ni spelade in den. (Songify what joy it brings, ännu en anledning till att jag skall ha en iPhone...Så pappa när och om du läser detta, tänk då på hur lite uppmärksamhet du behöver ge mig, jag kommer kunna roa mig själv något så innerligt, tänk nu på detta och grubbla lite så skall jag försöka hitta fler övertalningsätt, don not fear, I WIIL SUCEED)


http://khu.sh/songify_4f6726b627fc5

Så open up your ears and eeeenjoy våran härliga brit reeeeemix!


Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Datum: 2012-03-18 Tid: 17:09:04
Ni vet när man en söndag tillåter sig att sitta i soffan HELA dagen, i lite småsmutsiga mjukisbyxor och med en stor skål popcorn i knäet, när pappa har köpt hem pizza och man ser på världshistorians antagligen finaste film, The notebook? Precis en sån dag har jag idag. En sån dag är härlig och helt och hållet ovärdelig. Den här filmen, jag måste säga att det är den finaste filmen som finns. Jag ler och gråter och fnittrar i omgångar när jag ser den, den är otrolig verkligen. Ja, jag må vara jättetjejig och allt, men jag kan inte låta bli att älska den. Och den blir sannerligen inte sämre, snarare bättre för varje gång. På svenska heter den Dagboken- Jag sökte dig och fann mitt hjärta. No more words needed...

Men allt är bra nu.

Datum: 2012-03-16 Tid: 00:33:15
Det är sent och jag borde sova, klockan visar på att jag får sex timmars sömn inatt om jag somnar typ nu. Jag borde verkligen sova, borde verkligen somna och drömma om fina saker. Om allt som inte är just nu. För nu är det inte bra. Nu känner jag saker som jag inte känt på länge. Saker och ting som jag knappt känner igen. Saker som drogs upp till ytan igen. Du hörde av dig igen. Rev upp sår som var igensydda. Du sa att du saknade mig, hur vi pratade. Att du önskade att saker och ting var lite som de var förra sommaren. Sa att du tänkte på mig ofta, på hur allt sett ut om du valt annorlunda, om du valt mig istället. Det högg till. Gjorde ont. Lek inte sådär med mig. Sluta! Sen till dubbelmoralen, jag saknar dig/men hoppas du hittar din prins... Alla känslor på en och samma gång främst ilska. Ut och springa snabbt och långt i mörkret. Slå med knytnävarna i luften. Boxningsmatch. Snabbare och snabbare för varje steg jag tog, vinden trasslade till mitt hår. Blodsmak i munnen efter 2 kilometer. Nu lever jag. Fysisk existens. Det var det jag ville uppnå. Saktar ner, tänker, ringer ett samtal. Andas ut och allt är bra nu.

lillebror-vid-matbordet-moment

Datum: 2012-03-15 Tid: 20:09:33
Lillebror berättar att det enda han önskar sig i födelsedagspresent är en köttätande växt och för att inte glömma en burk flugor. Han begär verkligen inte mer. Bara han får den där köttätande växten. Detta känns verkligen inte lovande. Jag har alltid vetat att han är väldigt... påhittig och lite sådär go och speciell... Men detta känns som att det vinner ganska många förstaplatser. Han är söt. Men framförallt är han min lillebror,  oj vad jag är glad för det!
Yes, I see my littlebrother as a cute little mini-pig, pink  and adorable

Torsdag

Datum: 2012-03-15 Tid: 19:01:06
Ja, nu är det ju faktiskt så att det är torsdag igen. Vilket som precis alla tordagar innan denna, innebär att det är fredag imorgon. Alltså helg. Känns väldigt bra och efterlängtat. Planer för helgen känns just för tillfälligt ganska luddiga och oklara. Men imorgon ser det ut som att det blir en städdag, sköööööööönt. I need ORDER. Eftersom jag förhoppningsvis får besök imorgon kväll tänker jag inte släppa in någon hit förän det är fläckfritt här hemma. Sådetså. Att jag måste städa och rensa i garderoben (just för den anledningen att jag köpt så sjukt mycket nya kläder nu det sista ... Guilty as charged) det är en annan femma. Borde verkligen men det kommer ju ta några timmar. Och jag är inte säker på om jag vill lägga dem timmarna på "garderoben" just denna fredagen. Men som ni säkert nog alla vet, så om man inte gör det så fort så möjligt med lite jävlar anamma så kommer det inte bli gjort. Tyvärr...
Imorgon från 10-14 har vi idrottsdag, beach-volleyboll. Jag skall vara en av de vänliga shälar som hejar på. För inte tänker väl jag vara den som springer runt barfota (!) i sanden där tusentals fötter innan mina egna redan sprungit... Nej, inget för mig. Slutar nog antagligen lite tidigare imorgon vilket betyder att jag kan inta clean-mode väl hemma. FUN FUN FUN.

En torsdag i mars

Datum: 2012-03-08 Tid: 22:37:35

Veckan har gått fort, det är redan torsdag kväll och jag sitter och ser en mysig film. Eftersom jag skall ut imorgon så spenderade jag och Rebecka timmarna efter skolan med att shoppa. Kontot tömdes en aning medans garderoben ännu en gång fylldes på. Jag är inte mer än människa okej? Jag har liksom mänskliga behov. Väl hemma kände jag mig frusen och lite nere, så in i duschen och ansiktsmask, måla naglarna och i med produkter i håret. En sån där, Ta-hand-om-mig-själv-stund. Man behöver det, man behöver ha lite egentid ibland. Så ja, imorgon. Utgång med massa favorittjejer. Kommer bli väldigtväldigt bra. Ser fram emot det faktiskt. Många gånger känner man sig sådär ganska opeppad för utgång och bara vill sitta och krypa ner under filten och äta massa godis och choklad, känner ni igen er? Ja, jag har sådana helger ibland, men denna fredagen kommer bli bra. Hoppas att ni har en fin kväll så skall jag göra så att jag lagar mig själv lite sen kvällsmat. Godnatt!

I know there is strength in the differences between us

Datum: 2012-03-06 Tid: 21:00:38
Alla är olika när det gäller till innehållet i en blogg. Alla har sin egen stil och eget sätt att skriva. Visa skriver om hälsa, dagens outfit, inslag av härlig humor, andra skriver om film och serier eller skönhetsprodukter och vardag andra skriver om hästar, foton eller konst. Varje blogg är unik och utformad helt personligt. Jag tror alla får med lite av sin vardag i vilken blogg det än är. Ett genomgående tema i kanske alla bloggar skulle jag gissa på? Jag menar hur skulle man kunna skriva en blogg utan att få med vardags delen? Jag skriver om livet från mitt persperktiv. Jag skriver inlägg fyllda med frågor och inlägg med känslobubbel, det ena mer känslosamt än det andra.Jag skriver om mina lillebror-vid-matbordet-moments och jag skriver dikter och berättelser, jag skriver texter som förklarar mig för den jag är. Jag känner ibland en skuld att jag kanske inte alltid skriver det folk vill läsa. Får dåligt samvete för  att jag inte underhåller min "läsarkrets" som jag kanske borde. Men jag skriver inte det jag tror att ni vill höra, jag skriver det jag känner och vill säga. Det är bara det alla dem här texterna egetligen handlar om. Många gånger är jag rädd att jag blir för personlig. För utelämmnande. Jag tror absolut att mina texter kan hamna i fel händer. Men jag ser detta som en del av min egen personliga terapi. Jag vet att jag behöver skriva för att orka leva. Så jag vet att jag nog många gånger borde begränsa mig och mina egna tankar ibland. Men just nu känns det här rätt. Just nu kommer jag fortsätta på samma bana och när jag inte oórkar skriva mera så skall jag sluta. Men just nu, så känns det som att alla de här känslorna och tankarna som det ända rätta.

Bra dag

Datum: 2012-03-06 Tid: 12:15:06
Tisdag morgon. Godis till frukost och en otroligt bra erbjudande om jobb till sommaren dök nyss upp. Ni vet jag arbetade på en glassbar/cafe mitt i fina bohuslän, Hamburgsund. I höstas fick jag reda på att dem skulle sälja och min chans för vidare arbete verkade gå i spillror. Men igår serrö, då ringer mamma och säger att någon annan har köpt upp glassbaren och skall fortsätta med samma koncept. Och ja, dem söker sommarepersonal. Jag såg chansen och jag tog den. Jag sökte nu arbetet och med erfarenhet från förra sommaren hoppas jag starkt att jag även får jobbet detta året med. Så håll nu tummarna kompisar. Så ni kanske förstår att jag är glad?
Igår var helt och fullt motsatsen till söndagkvällen. Igår satt jag såg på TV, skrev lite på en sång, och gjorde bara saker som jag kände för. I söndags kväll satt jag och pluggade från 19.00- 02.30. Så, allt som jag pluggade till och fixa i skolarbetesväg gick bra igår. Inte kanske så perfekt som jag önskat, men jag tror att man får nöja sig med okej eller bra ibland. Det är nyttigt. Att nu göra lite "riktig" frukost och se ett avsnitt topmodel känns rätt okej det med. Solen skiner lite sådär halvdant men jag hoppas att det spricker igenom snart.

En sådan där...

Datum: 2012-03-02 Tid: 15:52:29
Egentligen är jag nog en ganska enkel människa. Som skrattar och ler med hela hjärtat. Som kanske inte alltid är så smart, som ibland är väldigt förvirrad. Som mest av allt bara vill andras bästa. Som tyvärr allt för ofta tror det bästa om människor och deras förmåga till förändring. Jag är nog en sån som lyssnar på andra för att försöka förstå mig själv. En som tänker och analyserar allt jag hör och är. Som är i ständig utveckling. Som aldrig berättat för någon om det där allra hemligaste. Som alltid försöker vara tillräcklig. Som ofta har en konflikt mellan hjärtat och tanken. Som är ganska kreativ och driven. Som gillar att sjunga högt, när och var som helst. Jag är en sådan som önskar att komma någonvart men inte vet hur jag skall komma dit. En sån som faller för lögn lätt. En sån som gråter tyst i kudden när jag blivit sårad. En som har en fotölj på rummet som inte syns pågrund av alla kläder som ligger därpå. En sån som skriver egna låtar som ingen får höra på. En sån som kanske inte gjort de bästa valen på vägen. En sån som när jag kommer till biblioteket går jag fram till första psykologi avdelning och läser den tjockaste boken om ledarskapskommunikation och personlig utveckling. Som alltid intresserat mig för andra människor nedskrivna trasiga livhistorier där de hamnat snett i livet bara för att senare medvetet sätta saker i perspektiv. Jag är en sån som har en familj som älskar mig villkorslöst och ärligt. En sådan som inte kan ljuga. En sådan där som har svårt för bakterier och smuts. Som ofta har ont i lederna efter min reumatism men sällan klagar. Som älskar att arbeta för och med människor. En som justnu lärt mig leva för mig själv nu ett tag. Som skall fortsätta göra det. Ja, egentligen är jag nog en ganska enkel människa.

I am

Datum: 2012-03-01 Tid: 23:01:04
I am strong.
Because i know my weakness

I am beautiful.
Because i'm aware of my flaws.

I am fearless.
Because i learnt how to recongnise, illusion from real.

I am wise.
Because i learn from my mistakes.

I am a lover.
Because i felt hate.

And...

I can laugh.
Because i known sadnessList of Truth

Datum: 2012-03-01 Tid: 00:27:41
 1. Your ex texted you and wanted you back. Would you take him/her back?
  Nej, verkligen inte. Det är historia.

 2. Has anyone told you “forever and ever” then left?
  Ja, det har hänt några gånger.


 3. Your relationship status?
  Singel som sjutton, living the dream.


 4. Where did you meet your crush(es)?
  Allt från en camping till genom vänner.


 5. Have you ever lost a close friend?
  Nej.


 6. Do you smoke weed regularly?
  HAHA, nej?


 7. Think back to the beginning of 2011. Are you still dating the same person?
  Åhnej.


 8. Would you parents be mad if you were in a relationship?
  Det hoppas jag verkligen... Om de skulle det vore det ju synd för dem.


 9. When was the last time you really laughed?
  Alltid, hela tiden när jag befinner mig i skolan, vilka härliga kompisar jag har.


 10. Something is wrong. First guy you turn too?
  Pappa, min klippa i stormen.


 11. First girl you’d turn to?
  Rebecka eller Jennifer kanske.


 12. Is there anyone who dont like you because of something you did?
  Tvivlar jag inte en sekund på att det är. Men det är ju deras probelm.


 13. Are you angry at anyone?
  Yep, forgiveness is hard sometimes.


 14. What’s stops you from going for the person you like?
  Brist på mod men framför allt rädslan att bli sårad.


 15. When was the last time you cried really hard?
  När jag läste boken "Don't die my love".


 16. Is there anyone you would do anything for?
  Ja, flera stycken.


 17. Who was the last person you talked to for more than 10 minutes on the phone?
  Jennifer.


 18. What is your favorite song?
  17 år med Veronice Maggio & I missed you med Joshua Radin.


 19. Do you like Red Bull?
  Nej, äckligt och sött.


 20. How many people can you tell just about everything to?
  Osäker, men 3 stycken tror jag.


 21. Have you ever wished on a shooting star?
  Varje gång. Stjänor innebär just önskningar.


 22. Does the last person you held hands with mean something to you?
  Ja, verkligen.


 23. Describe yourself in one word.
  Ellinorig.


 24. Do you have anything that belongs to your ex?
  En tröja som befinner sig längst in i garderoben.


 25. Can you honestly say you’ve had a sleepover with the opposite sex? 
  Ja, självklart har jag det.

 26. Do you rebound?
  Huh?

 27. Ever cheated on someone?
  Nej, det är det största sveket mot en medmänniska, skulle aldrig kunna det.


 28. What would you do if found out the person you like was in a relationship?
  Antagligen först bli lite stött/ledsen men sedan tänka "Det finns alltid något bättre"


 29. Do you act differently around the person you like?
  Det gör jag nog tyvärr ja. Men jag jobbar på det där.


 30. Honestly, what guy’s number do you have memorized?
  Har inget sifferminne alls, så ingens. Eller jo, pappas då?


 31. Is it hard to make you laugh?
  Verkligen inte. Jag är en otroligt enkel människa.


 32. Who was the last person to make you mad?
  Ofta man hänger upp sig på sånt skit?


 33. Do you think your last ex will eventually want to be with you again?
  Hoppas jag inte. Isåfall skulle det absolut inte vara omsesidigt från min sida.


 34. Have you ever fallen asleep in someone’s arms?
  Ja, är inte det den bästa känslan nånsin.


 35. Has anyone ever called you scrumptious before?
  Ehm, nej?


 36. Would you like to put a night on repeat and live it forever?
  Tror jag inte, jag vet att det finns en anledning till att livet får vidare.


 37. Do you have a best friend that knows you inside and out?
  Ja, det tror jag nog att jag har.


 38. Is your best friend a slut?
  Det tycker jag sannerligen inte.


 39. Is hard drugs a turn off?
  Ja, dummare och mer korkat finns inte. Och dumt är osexigt. Said and done.


 40. Are you happy with life right now?
  Absolut, kunde inte blivit bättre.


 41. Are you still in love with your ex?
  HAHA, nej nej och åter nej.

   

 42. Can you trust people?
  Nej, det har jag svårt för.


 43. Have you ever been the “other person” in a relationship?
  Det har jag inte.


 44. Have you ever had your heart broken?
  Ja, några få gånger. Har vi inte alla det någongång?


 45. Have you ever broken someone’s heart?
  Tyvärr fler än jag önskat.


 46. Is there anybody you’re really disappointed in?
  Ja.


 47. Where is your best friend?
  Hemma hos sig antligen.


 48. Something you’re happy about?
  Studenten=97 dagar. Mina fina vänner. Min egen styrka.


 49. How is your heart lately?
  Det mår bra, det börjar bli helt igen efter allt som hänt. Men det som en gång varit trasigt kan bli helt och med den vissheten kan jag nog förhoppningsvis komma långt med det jag redan har