Don't you worry your pretty little mind, people throw rocks at things that shine

Datum: 2012-10-23 Tid: 23:58:00
Okej, att det redan är tisdag är ju bara sjukt... Veckan springer förbi och jag håller verkligen inte koll på vilket datum eller ens vilken vecka det är längre. Att det nästan är slutet av oktober är ju då det allra sjukaste. Snart höstlov för alla duktiga och kämpande studenter. Hang in there kompisar! Det är snart slut. Jag lovar, det är jobbigt nu med allt vad projektarbete heter och för att inte tillläga allt det andra likaså. Men fortsätt kämpa!
 
Så nu då vad gör jag egentligen då? Jag jobbar nu som timanställd på Tårt Decor i Kungälv. Ett väldigt positivt arbete där jag just nu är lite allt i allo. Men det är ju fortfarande inte heltd som skulle vara det optimala men jag är mycket glad för det som jag får. Och att det är så nära mitt boende, det är ju verkligen drömmen! Det kan INTE bli bättre. Jag kan liksom gå på en kvart. Hur fantastiskt är inte det? Jag söker andra arbeten under tiden för  och spenderar alldeles för mycket tid på att ändra och rätta till och förbättra mitt CV. Det känns som att varje gång jag skall kolla på mitt CV så finns det alltid något att ändra på (?!) 
 
Min kommande helg fasar jag för måste jag erkänna. Högskoleprovet är ordet som har repeterats  säkert 200 000 gånger i mitt huvud de senaste 2 veckorna. Har pluggat lite och kollat och försökt förbereda mig på alla sätt och vis. Men allt känns otillräckligt. Hur i hela världen skall man plugga till något sådant egentligen? Jag tror att jag kan klara Engelska och Svenska delen galant, Men med matten och all denna tillhörande bristande kunskap och förståelse så ärjag faktiskt nervös. Hoppas bara att Svenskan och Engelska delen kan väga upp de slutgiltiga högskolepoängen. Kommer sitta sär när mattedelen är igång och vilja kissa ner mig av nervositet och det enda jag kommer skriva på det där papperet är:
 
Hej du som rättar proven!
Ellinor Bergström heter jag kanske inte är den vassaste kniven i lådan när det gäller matematik och allt vad detta inkluderar. Jag är så så dålig på matte att detta antagligen är det sämsta resultatet du sett/kommer se idag/någonsin kommer se under din livstid. Men säg inte att jag inte förvarnade dig. Men tack för att din arbetsinsats! Ha nu en riktigt bra dag. 
 
Det är bokstäverna jag kommer skriva på det där provet om inte ett mirakel sker och typ Gud och Jesus och alla änglar i himlen och alla helgon som någonsin funnits kommer och uppenbarar sig för mig i den lilla provsalen på Mimers Hus och gör hela matteprovet åt mig. Då, kanske då kan jag få något rätt på matematikdelen. Men om nu inte hela himlens härlighet uppenbarar sig för mig på lördag så skulle ni kanske iallafall kunna hålla tummarna. Om inte fysiskt så mentalt. Håll tummarna för mig i era huvuden. Tack på förhand! 
 
Puss på er kompisar, ha det riktigt bra!
 
Bild tagen förrra veckan utanför huset på våran höstiga häck. 

Kommentarer
Postat av: pau

Hahaha gumman skönt att det är en dator som rättar provet då :)) det kommer gå superbra gos, bara hälften rätt är fortfarande jättebra <3

2012-10-24 @ 09:27:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback