Hemresa efter en härlig helg!

Datum: 2012-10-13 Tid: 15:37:41
För stunden sitter jag på tåget påväg hemåt. Att kunna surfa via mobilens internet på datorn är ju superbra, har inte blivit så mordern att jag börjat mobilblogga än nämligen. Min helg i Norge har varit supermysig och att få spendera lite kvalitetstid med min käraste kusin har varit både välbehövligt och händelserikt. Vi umgås alldeles för lite har vi märkt, och detta är något som vi måste ändra på.
 
Torsdag: Jag kom med tåget till Skee ungefär vid halv två och  mot Norge bar det sedan. Efter lite ärenden och fix så bestämde vi oss för att gå ut i skogen och plocka svamp. Korgen fylldes och vi var mycket nöjda med vår fångst. Låter ju verkligen hur gammal som helst, men att plocka svamp och gå i skogen är så behagligt, lugnt och stilla och fridfullt. Borde sannerligen komma ut lite oftare. Vi åkte hemmåt och åt lite för att sedan ge oss ut på andra äventyr i form av att vi åkte till ett aktivitescenter för att klättra. Det är första gången i mitt liv och det var verkligen en så rolig upplevelse. Jag klättrade upp hela 10 meter flera gånger och trots min lilla dos av höjdskräck klarade jag det galant och det var verkligen så spännande. Adrenalinkickarna när man klarade att ta sig till toppen var sjuka! Det var roligt och väldigt ansträngande, man använde liksom muskler som man inte använt förut. Klockan var ungefär sju när vi var klara och för att laga lite mysig middag åkte vi hem igen. Somnade vid elvatiden ungefär, kroppen var helt slut efter klättringen!
 
Fredag: Tidig uppgång för att följa med kusin till högskolan. Efter att ha suttit i en träslöjdssal i fem timmar ungefär var öronen väldigt trötta efter allt bankande och hammrande. Min kusin skall bli förskolelärare med inriktigt uteliv och då var det väldigt viktigt att kunna bygga en fågelholk och lite mer sånt välbehövligt. Vid halv två åkte vi för att kolla lite kläder (självklart fick jag med mig en del plagg hem...)  och också för att ta hennes hund till djurläkaren. Senare spenderade vi ett par timmar  med att promenera i en helt otrolig vacker park. Hösten visade sig verkligen från sin bästa sida och vi bara njöt av höstsolen och parken. Kvällen bestod av matlagning och mousserande vin, en bra film och brasan tänd. En toppendag verkligen!
 
Lördag: Halv nio var jag uppe och pigg som aldrig förr. Och när jag kom ut ut duschen stod frukosten på bordet och en riktig helgfrukost vankades! Bästaste kusinen min som fixar och ordnar så fint! Vi grejade lite hemma hos henne och bar in lite utemöbler i förrådet för vintern. Mot Nordby för lite snabb shopping och senare mot tåget. Och nu sitter jag här, och det har redan gått en timme sedan vi lämnade perrongen på Skee. Jag har haft en så mysig helg med massa kvalitetstid och skratt som jag delat med kusin. Väldigt bra helg helt enkelt!
 
Vid fem blir jag hämtad av bästa Jennifer i Kode för att senare ikväll bege oss till stan och ladda om för utgång! Tror inte jag skulle kunna haft en bättre helg faktiskt. Jag har det bra jag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback