I'm back!

Datum: 2012-09-14 Tid: 22:19:05
Vårat internet hemma har av av någon slagits ut och legat nere hela veckan. Vilket betyder att jag inte kunnat blogga på hela veckan. Att blogga på mobilen är verkligen värdelöst och efter många försök (även misslyckanden) gav jag tillslut upp. Så nu befinner jag mig ännu en gång på kusten och här och besöker mamma för en jobbhelg, trots att detta är landet i stor bemärkelse funkar internetet här fläckfritt. Så nu sitter jag i soffan och har en tvillingbror på var sida om mig. Det här med att vara utan internet gör en sjukt rastlös. Hemma har jag suttit med mobilen och det har ju fungerat så länge det handlar om smågrejer som att kolla facebook status-uppdateringar och nya instagrambilder och liknande grejer. Men när det kommer till bankärenden/blogginlägg/viktiga anmälningar och det där som verkligen har betydelse.
 
Appropå anmälningar, jag anmälde mig till högskoleprovet här omdagen... Helt galet vad jag kände mig ansvarsfull, ambitiös och redig. Och med det ansvaret kom också insikten... Insikten om vad jag nyss gjort. Och efter att igår betalat så fanns det ingen återvändo. 27:e Oktober kommer ni att finna mig i en provsal med penna i hand och provpapper på bänken framför mig och antagligen kissa ner mig av nervositet.
 
Så kommande vecka kommer jag att spendera med att läsa på gamla högskoleprov och liknande. Tror inte det blir några problem med svensk eller engelskadelen men det är när det kommer till matten som mina tillkortakommanden helt plötsligt känns väldigt tydliga och framträdanade...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: linda

jag gillar inte dig, du är för snyggg!!

2012-09-15 @ 20:37:28
URL: http://nattstad.se/lmartinsson
Postat av: Jessica

dina ögon..... man kan ju nästan drunkna i dem.... <3

2012-09-16 @ 19:02:43
URL: http://dandelion.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback