Det här med att det bara finns 24 timmar på ett dygn

Datum: 2013-02-18 Tid: 23:38:00
Nu var det verkligen en stund sedan jag tittade in här! Veckorna bara flyger iväg. Jag jobbar mycket för tillfället och är riktigt glad för att jag har ett så roligt arbete att gå till. det är dagar jobbdagar börjar kring kvart över åtta/ halv nio och jag slutar cirka sex på eftermiddagen/kvällen, och efter en ca 25 minuters promenad hem brukar jag allt som oftast ramla ner i soffan direkt för att se på någon mysig film eller läsa en av mina bra böcker som jag på sista tiden köpt på mig. Så åter till det eviga tjatet om tid. Hur fort det går och allt det där andra blablabla. Jag tror vi är så besatta av allt vad tid heter just för att det är det vi har allra minst av. Inget är så värdefullt som tiden, den vi väljer att spendera. Och jag, jag gör mitt bästa för att spendera den där värdefulla tiden med mina nära och kära. Gör vi inte alla det? Försöker menar jag. Och ibland prioriterar vi rätt och ibland prioriterar vi fel. Det är bara så. Jag är inte mer än människa, jag kan inte vara överallt, kan inte umgås med alla på en gång. Det går inte. Men jag försöker, jag gör mitt allra bästa, bara så ni vet. 
 
 
Så till summeringen av de gångna lediga helgerna för att se hur jag faktiskt spenderade min tid :
Först är det måndag sen är det helt plötsligt fredag och alla helgens planer skall sättas i verket. Det här senaste helgerna har bestått av middagar med vänner och familj åt höger och vänster, vindejter med fina vänner, en hemmakväll i soffan med en popcornskål i knäet. Förra helgen var vi hemma hos farmor och åt middag för att fira min pappas 45års dag lite i efterskott. Så eftersom det var en tid sedan ni hörde av mig skall ni få se lite bilder.
 
Med farmor mår jag bra, hon är en stor förebild för mig och i mitt liv. Och att hon gör helt fantastisk mat gör inte det hela sämre. Självklart fick vi efterrätt och då kom finporslinet fram. Hela familjen var samlad (förutom storayster i Stockholm dådå) och det, det kallar jag väl spenderad tid. Det kallar jag kvalitetstid. 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback