Årsresumé 2012, del 2

Datum: 2013-01-06 Tid: 20:59:51
Maj:
-Det börjar bli varmt och jag och tjejerna har vinkvällar och skaldjursmiddagar och vårkläderna åker på och man kan gå i klänning till skolan. Lycka. 
- Balen äger rum och det var en helt fantastisk kväll som jag fick lov att uppleva med mina närmasta vänner. En sådan dag när vi alla tjejerna stod på dansgolvet i våra balklänningar och sminkadeoch fixade och dansar till "Dansa, Pausa" efter några glas vin. Vi pausade när vi skulle dansa, och dansade när vi skulle pausa. Men det var en ovärdelig kväll och natt som jag sällan kommer glömma.
- Betygen sätts och efter otroligt mycket kämpande står jag där, klar med alla kurser och jag andas för första gången på länge ut. Lugnet har lagt sig och all möda visade sig tillslut vara värt det. Och inte nog med att jag ens går ut med slutbetyg, är de riktigt riktigt bra!
 
Månadens citat:
The time it took, the pain it cost, in the end it was worth every single moment of it.
 
Månadens bild: 
 
_______________________________________________________________________________
 
Juni:
Och så kom dagen jag väntat på ungefär sedan jag började skolan. Studenten, vilken enorm lycka. Den absolut bästa dagen i mitt liv. Mina allra bästa vänner och en dag som inte kan bytas ut mot någon annan i hela världen. Studentdagen var helt enkelt otrolig. Med nära och kära på studentkalaset så gick jag på små luddiga jätterosamoln.
- Västtrafik messar up mina dagar när jag är tvungen att åka kollektivt och jag jag börjar jobba mycket. Piper's Huset på sommaren är ren och skär sommar.
- Klipper mitt hår kort och förändringen är ett faktum. Rockar min nya frisyr.
- Påbörjar min 3 veckors långa semester i Spaniens paradis. Fuiengirola, Malaga. Mår som en gud.
 
Månadens citat: Look like a girl. Act like a lady. Think like a man and work like a boss.
 
Månadens bild: 
 
___________________________________________________________________________
 
Juli:
 
I Fuiengirola: 
- Ser på Spanien/Italien VM matchen nere på en spansk krog.. Spanjorerna gick i lyckorus i flera dagar och det var såå häftigt att se. Jag som aldrig har varit intresserad av fotboll satt nu och ropade och hejade högt.
- Sitter ute vid vår terass tidigt på mornarna och njuter mer än jag någonsin gjort förut, Powerwalkar upp och ner för berget och känner att jag mår precis så bra som jag kan. Läser ut 7 tjocka engelska böcker och blir ordentligt med brun. Shoppar alldeles för mycket...
 
Månadens citat:
 Find that sile within you
 
Månadens bild: 
 
________________________________________________________________________________
 
Augusti:
 
-Börjar jobba igen efter semestern och jobbar på hårt och har riktigt roligt på jobbet med fantastiska kollegor.
- När jag har ledigt åker jag och hälsar på alla mina vänner i kungälv och göteborg, fina sommardagar går fort.
- Jag blir 19 år och kommer på att jag har ingen aning om vad jag vill göra mitt liv, men påminner mig själv att det inte gör något. Jag är ju bara 19år.
 
Månadens citat:
Livet är en fest- Dansa!
 
Månadens bild(er): 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback