NY HEADER!

Datum: 2013-06-20 Tid: 00:40:37
Äntligen. Ännu en gång har jag nästintill slutat blogga för jag är så otroligt trött på min design och header och hela det där tjötet. Men ikväll har jag verkligen satt mig ner för att fixa det. Det där med tid är ju sannerligen en bristvara. Jag måste säga att jag blir lika förvånad varje gång varje gång jag faktiskt får till det med stilmallar/kodmallar och allt det där. Det är absolut ingen "proffsdesign" men det ser någorlunda ut i alla fall.
 
Jag har en väldigt spännande helg framför mig och ser verkligen fram emot den. Midsommar detta åtet kommer att bli riktigt bra. Nu måste jag sova om jag skall kunna vara människa imorgon på jobbet. Det blir min åttonde dag i rad jag jobbar och samtidigt som jag verkligen är slut i hela kroppen när jag kommer hem är det också rätt behagligt att tjäna pengar kontinuerligt och rutinmässigt. Det är skönt. 
 
Mina vänner, lev väl och fira järnet ur midsommar och festa sådär lagom. 
 
 

Depth Over Distance Everytime My Dear

Datum: 2013-06-13 Tid: 08:53:09

Jag började min resa mot Hamburgsund och kusten tidigare imorse och har redan kommit en bit. Tåget åker fort och utanför passerar vi gröna skogar och stora åkrar. Just nu befinner jag mig någonstans mellan Ljungkile och Uddevalla och är redan några minuter sen. Men det är Västtrafik, så vad skall man förvänta sig liksom?

Har framför mig fyra dagar av jobb uppe på Piper's Huset i Hamburgsund. Ser fram emot det men om dagarna fortskrider som idag, med regn och rusk. Då ber jag till Gudarna att de skall skänka solsken till oss i bara Hamburgsund i alla fall så vi får sålt något.

Med ny musik i lurarna är det väldigt avslappnande att åka tåg måste jag säga. Det går för det mesta rakt fram och eftersom det fortfarande är morgon är mina medpassagerares röstlägen ändå hyfsat låga.

Alla omkring mig sitter med sina telefoner. Djupt försjunkna i nyheter, streamade tv-program eller Candy Crush. Jag orkar inte med något sådant denna morgonen utan skriver istället. Det kändes på något sätt väldigt välbehövligt.

Jag tittar nog in här något mer under helgen som kommer, vi får se.

Ha en fantastisk dag!


Skolan slutar, livet börjar!

Datum: 2013-06-02 Tid: 13:13:05
Två av mina närmsta och bästa vänner tog studenten i fredags och äntligen är deras 13år av slit i skolbänken slut. I fredags stod jag, Jennifer och Linda stolta som få när de sprang ut från Ester Mossessons Gymnasium dörrar för sista gången!