Depth Over Distance Everytime My Dear

Datum: 2013-06-13 Tid: 08:53:09

Jag började min resa mot Hamburgsund och kusten tidigare imorse och har redan kommit en bit. Tåget åker fort och utanför passerar vi gröna skogar och stora åkrar. Just nu befinner jag mig någonstans mellan Ljungkile och Uddevalla och är redan några minuter sen. Men det är Västtrafik, så vad skall man förvänta sig liksom?

Har framför mig fyra dagar av jobb uppe på Piper's Huset i Hamburgsund. Ser fram emot det men om dagarna fortskrider som idag, med regn och rusk. Då ber jag till Gudarna att de skall skänka solsken till oss i bara Hamburgsund i alla fall så vi får sålt något.

Med ny musik i lurarna är det väldigt avslappnande att åka tåg måste jag säga. Det går för det mesta rakt fram och eftersom det fortfarande är morgon är mina medpassagerares röstlägen ändå hyfsat låga.

Alla omkring mig sitter med sina telefoner. Djupt försjunkna i nyheter, streamade tv-program eller Candy Crush. Jag orkar inte med något sådant denna morgonen utan skriver istället. Det kändes på något sätt väldigt välbehövligt.

Jag tittar nog in här något mer under helgen som kommer, vi får se.

Ha en fantastisk dag!


Kommentarer
Postat av: Adam Hillawi

Alltid underbart att bara kunna försjunka sig i musik, när man åker tåg!

Svar: Ja, verkligen. Kul att du tittade in här! Härlig blogg hade du med.
Ellinor Sarah Bergström

2013-06-13 @ 17:28:21
URL: http://adamhillawi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback