Med en uns av hemlängtan...

Datum: 2013-10-29 Tid: 00:55:26
Klockan är som vanligt över tolv på natten när jag återigen börjar skriva igen. På något sätt vaknar min inspration till liv just då. Det spritter i fingrarna och jag vill inte göra annat än att bara skriva allt vad hjärtat är fullt av, Den välbekanta och efterlängtade känslan av ro har innfunnits sig efter en hektiskt helg. Det är väl också då, när jag funnit mitt eget lugn som jag tillåter mig själv att skriva igen antar jag.

Min lägenhet är nedsläckt. Höstmusiken i hörlurarna strömmar ut medan jag ligger under täcket. Microns blåa digitala siffror skvallrar om att jag borde sovit för ungefär 2 timmar sedan. Hösten gör sig påmind utanför och regnet väter asfalten. Vinden viner i den stora björken utanför fönstret. Några av björkens gulnade löv har blåst över till  min balkong och ligger där på betonggolvet, väntar liksom på att bli uppmärksammade. De har legat där ett par dagar. Igår var ingen bra dag. Jag blev helt plötsligt så medveten om min egen ensamhet. Min egen sårbarhet. Känslan var starkare och större än jag någonsin känt den förut. Den kom snabbt och utan förvarning. BAM. Jag kände mig supertöntig när jag nästintill var på bristningsgränsen för att gråta hela gårdagen. När jag pratade med Jennifer i telefon där på kvällen, började tårarna rinna så smått men vi skojade snabbt bort det. För rent logiskt är det ju, 1: Bara ett samtal bort så kan  jag prata med både mamma, pappa, Jennifer, Linnea och Niklas. 2: Det är INTE länge kvar till jag är hemma hos de mina. Mindre än två helger kvar bara. 

Men rent känslomässigt går det inte att tänka logiskt. Hur mycket jag än skulle önska att jag fungerade så, vet jag att det är viktigt att ta del av både BÅDE det logiska och det känslomässiga. Men allt går bra, jag är glad och lycklig och umgås med fina människor. Dock inräknat små uns av hemlängtan från och till men det är inget som jag inte klarar av. Har sagt det förut och säger det igen, detta året skall vara en utmaning. Allt jag gör kommer på ett eller annat sätt i slutändan göra mig starkare. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback